Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Hupparit & Colleget

/

Collegetakit

/

Clique Classic Ft Jacket Valkoinen
Clique Classic Ft Jacket Valkoinen

Clique

Clique Classic FT Jacket

148721

Clique Classic FT Jacket - laadukas collegetakki yrityksille ja mainostuotteeksi. Saatavilla useissa väreissä, brodeeraus- ja painatusmahdollisuus. Mukavat taskut, joustinneuloshihansuut ja helma. 80% puuvillaa, 20% polyesteriä. Kestävä valinta, joka pitää sinut lämpimänä ja tyylikkäänä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Classic Ft Jacket Valkoinen
Clique Classic Ft Jacket Tumman Sininen
Clique Classic Ft Jacket Harmaa
Clique Classic Ft Jacket Musta

Määrä

kpl

550,00 €

Clique Classic FT Jacket collegetakki omalla painatuksella

Clique Classic FT Jacket on monikäyttöinen collegetakki, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, työvaatteeksi tai vapaa-ajan käyttöön. Tämä laadukas takki on täydellinen valinta esimerkiksi henkilökunnan yhtenäiseen pukeutumiseen, messutapahtumiin tai urheiluseurojen varusteeksi. Collegetakit ovat suosittuja mainoslahjatuotteita, sillä ne tarjoavat näkyvyyttä yritykselle tai brändille samalla, kun ne pitävät käyttäjänsä lämpimänä ja tyylikkäänä.

Clique Classic FT collegetakit yrityksen näkyvyyden lisäämiseen

Clique Classic FT Jacket on laadukas ja monikäyttöinen collegetakki, joka soveltuu erinomaisesti yritys- ja mainoslahjaksi. Puuvillan ja polyesterin yhdistelmä takaa mukavuuden ja kestävyyden. Vetoketjulliset sivutaskut ja kännykälle varattu tila lisäävät käytännöllisyyttä. Saatavilla useissa väreissä ja helposti brodeerattavissa tai painettavissa yrityksen logolla, tämä takki on täydellinen valinta vahvistamaan brändiäsi.

Brodeeraus ja painatus collegetakkeihin yrityksille ja seuroille

Clique Classic FT Jacket - laadukas collegetakki yrityksen logolla. Painata yrityksesi logo tai iskulause takkiin ja valitse väritys brändin mukaan. Täydellinen vaate yrityksen tapahtumiin ja työntekijöille. Saatavilla valkoisena, sinisenä, harmaana ja mustana. Vetoketjulliset taskut pitävät tavarat turvassa. Kestävä materiaali ja mukava istuvuus takaavat pitkäaikaisen käytön. Tilaa omasi nyt!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi