Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

T-paidat

T-paidat omalla painatuksella ja logolla. Meiltä löydät laajan valikoiman hintalaatusuhteeltaan erinomaisia T-paitoja edullisesti painettuna. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia, eri laatuisua ja eri hintasia t-paitoja. Hyvä nyrkkisääntö t-paidan valintaan on muistaa että t-paidan hinta ja laatu kulkevat pitkälti käsikädessä, joten kannattaa miettiä mihin tarkoitukseen t-paidat ovat tulossa. Esimerkiksi promotapahtumiin jakolahjaksi tulevaan paitaan ei kannata valita kalleinta ja laadukkainta, eikä henkilökunnan työvaatteeksi puolestaan halvinta ja huonolaatuisinta vaihtoehtoa.

T-paita voidaan yksilöidä tavallisella painatuksella, mutta myös erikoisemmat yksilöinnit ja painomenetelmät onnistuvat meidän kautta. Etsi sopivat T-paita ja katsotaan yhdessä upea printti siihen.

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

T-paidat omalla painatuksella - Luo oma uniikki tyyli

 

T-paita omalla painatuksella on erinomainen tapa tuoda esille yksilöllisyyttä, luovuutta tai jopa viestittää yrityksen tai ryhmän yhteistä sanomaa. Me Vannolla uskomme, että jokaisella on oikeus ilmaista itseään ja me tarjoamme työkalut tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Laaja valikoimamme t-paitoja joiden painatuksen voit itse suunnitella, antaa sinulle rajattomat mahdollisuudet tuoda esiin omaa persoonallisuuttasi tai edustamaasi ryhmää. Halusitpa sitten printata t-paitaan lempilainauksesi, omakuvasi tai vaikka yrityksesi logon, meillä se onnistuu.

Suosituimmat T-paitamme: Nanaimo T-paita, Heros T-paita

 

Ole ainutlaatuinen - T-paita omalla kuvalla

T-paidat omalla kuvalla ovat loistava tapa yhdistää ryhmä ihmisiä, olipa kyseessä sitten perhe, ystäväporukka tai harrastusryhmä. Kun kaikilla on päällään t-paita, jossa on sama yhteisöä kuvaava grafiikka tai kuva, se luo välittömästi yhteenkuuluvuuden tunnetta. Me Vannolla ymmärrämme tämän voiman. T-paita omalla kuvalla mahdollistaa mielikuvituksesi käytön. Kenties haluatte juhlistaa suvun matriarkkaa yhteisellä perhekuvalla, ikuistaa harrastusjoukkueenne logo tai jopa kuvata ystäväporukkanne lempivitsin visuaalisesti. Meiltä saatte kaikki nämä mahdollisuudet käyttöönne.

V-aukkoiset T-paidat: Kawartha, Kawartha Naisten T-paita

Yhteinen sanoma yhdistää - T-paita omalla tekstillä

T-paita omalla tekstillä tarjoaa mahdollisuuden jakaa sanomasi yksinkertaisella, mutta vaikuttavalla tavalla. Teksti voi olla huumoripitoinen lausahdus, inspiroiva lainaus tai vaikkapa ryhmänne motto. Me Vannolla tiedämme, että sanat voivat olla voimakkaita ja merkityksellisiä ja haluamme tarjota teille mahdollisuuden ilmaista itseänne vapaasti. Ryhmissä, joissa yhteinen sanoma on tärkeä, t-paita omalla tekstillä voi korostaa yhteenkuuluvuutta ja vahvistaa ryhmän identiteettiä.

Katso eko T-paidat: Iqoniq Bryce T-Paita Kierrätetystä Puuvillasta, Iqoniq Manuel Värjäämätön T-paita

 

T-paita logolla - Parasta brändinäkyvyyttä Vannosta

T-paita logolla on loistava tapa tehdä ryhmästä, yhteisöstä tai organisaatiosta tunnistettava. Logolla varustettu t-paita toimii kuin kävelevä käyntikortti ja se kertoo kantajansa kuulumisesta tiettyyn ryhmään tai edustavan tiettyä brändiä. Me Vannolla haluamme auttaa teitä luomaan t-paidat, jotka viestittävät juuri teidän logoanne. Logolliset t-paidat ovat erinomainen valinta erilaisiin tapahtumiin, kuten messuille, myyntitapahtumiin tai urheiluturnauksiin. Ne auttavat teitä erottumaan yleisöstä ja luovat ryhmästänne yhtenäisen ja ammattimaisen ilmeen. 

Suosituimmat tekniset t-paidat: Run Tekninen T-paitaBorax Tekninen T-paita

 

Laadukas t-paita - Vannon lupaus sinulle

Laadukas t-paita on vaatekaapin kulmakivi. Sen tulee kestää aikaa, olla mukava päällä ja sen tulisi näyttää hyvältä pesusta toiseen. Me Vannolla olemme omistautuneet tarjoamaan sinulle juuri tällaisia t-paitoja. Olemme valinneet tuotteidemme materiaalit huolella varmistaen, että ne eivät ainoastaan tunnu hyvältä ihoa vasten, vaan kestävät myös pesusta toiseen. Laadukas t-paita ei ainoastaan säilytä muotoaan ja värejään, vaan myös kestää kovaakin käyttöä. Vannon t-paidat edustavat tätä periaatetta. Tarjoamme laadukkaita tuotteita, jotka takaavat pitkäikäisen tyytyväisyyden.

Suositut Naisten T-paidat: Azurite Naisten T-paita, Jade Naisten T-paita Kierrätysmateriaalista

Vain taivas on rajana - Tee oma t-paita

Tee oma t-paita mahdollisuus on ainutlaatuinen tapa ilmaista itseäsi ja jakaa omaa tarinaasi maailmalle. Vannolla olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle mahdollisuuden luoda unelmiesi t-paita. Haluatpa sitten oman designisi, valokuvan, logon tai mietelauseen paidallesi, me olemme täällä auttaaksemme sinua tuomaan visiosi eloon. Vannon suunnitteluohjelmisto on helppokäyttöinen ja se mahdollistaa t-paitasi personoinnin vain muutamalla klikkauksella. Valitse vain haluamasi malli, lisää designisi ja me huolehdimme lopusta. Näin saat oman, yksilöllisen t-paidan, joka on juuri sellainen kuin toivoit.

Pitkähihaiset T-paidat: Ponoka, Ponoka Naisten Pitkähihainen T-paita

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi