T-paidat

T-paidat omalla painatuksella ja logolla. Meiltä löydät laajan valikoiman hintalaatusuhteeltaan erinomaisia T-paitoja edullisesti painettuna. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia, eri laatuisua ja eri hintasia t-paitoja. Hyvä nyrkkisääntö t-paidan valintaan on muistaa että t-paidan hinta ja laatu kulkevat pitkälti käsikädessä, joten kannattaa miettiä mihin tarkoitukseen t-paidat ovat tulossa. Esimerkiksi promotapahtumiin jakolahjaksi tulevaan paitaan ei kannata valita kalleinta ja laadukkainta, eikä henkilökunnan työvaatteeksi puolestaan halvinta ja huonolaatuisinta vaihtoehtoa.

T-paita voidaan yksilöidä tavallisella painatuksella, mutta myös erikoisemmat yksilöinnit ja painomenetelmät onnistuvat meidän kautta. Etsi sopivat T-paita ja katsotaan yhdessä upea printti siihen.

Mainostekstiilit

/

T-paidat

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

T-paidat Omalla Painatuksella

T-paita valikoimamme koostuu laadukkaista, mutta edullisista t-paidoista, joiden hintalaatusuhde on kohdillaan. Näin on myös painatuksien osalta. Laadukkaat painotalomme, tekevät edullisesti näyttävätkin monivärityöt laadusta tinkimättä. Laadukas painatus pysyy T-paidassa pitkään eikä kulu pois useidenkaan pesukertojen jälkeen. Tämän johdosta paitaan painettava logo näyttää hyvältä pitkään ja paita pysyy paremmin myös käytössä. Sama koskee myös itse t-paidan materiaalia, sillä halvimmat puuvillapaidat yleensä kutistuvat paljon heti ensimmäisessä pesussa ja jäävät kaappiin lojumaan tämän jälkeen. Hintalaatusuhteltaan hyvä puuvillapaita kestää pesuja kutistumatta liikaa ja pysyy näin käytössä pidempään.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi