Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kahvimukit

Keraamiset Kahvimukit painettuna omalla logolla. Valikoimasta löydät niin perinteiset kahvimukit, mutta myös trendikkäämmät korkkipohjaiset, tai kokonaan lasiset mukit. Riippuen mukista voidaan yrityksen logo painattaa, tai hiekkapuhaltaa mukiin, mutta tämän lisäksi sublimatio mukiin voidaan tehdä mukin kokonaan kiertävä moniväripainatus vaikkapa valokuvasta.

Kahvimuki (tai teemuki) yrityksen logolla on jokaisen työpaikan vakiovaruste, joten toteutetaan myö teille omannäköisenne muki!

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Kahvimukit jokaiseen makuun

Vannon kahvimukivalikoima tarjoaa teille ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda täysin personoituja kahvimukeja, jotka erottuvat joukosta. Meidän edistyneen painatustekniikkamme ansiosta voitte suunnitella omat kahvimukinne, olipa kyseessä sitten yrityksenne logo, iskulause tai räätälöity design. Laaja valikoimamme takaa, että jokainen löytää täydellisen mukin, olipa tyylinne sitten klassinen tai erikoisempi. Painatettu kahvimuki on investointi brändinne näkyvyyteen ja tunnistettavuuteen.

Kahvimuki painatuksella - Yrityksellesi näkyvyyttä kahvikupillisella

Kahvimuki painatuksella on tehokas keino vahvistaa yrityksesi brändiä. Kun puhutaan yrityksille suunnatuista kahvimukeista, suositut valintamme ovat MIRZA 350 mL keraaminen muki, Neiva 425 ml:n keramiikkamuki korkkipohjalla ja Heart 400 ml keraaminen muki puisella kannella/alustalla, jotka tarjoavat erinomaisen pohjan mille tahansa painatukselle. Nämä mukit erottuvat muotoilullaan ja laadullaan, jonka lisäksi ne tarjoavat loistavan kankaan yrityksesi viestille. Olipa kyseessä sitten henkilökunnan kahvitauot tai asiakaslahjat, nämä mukit toimivat erinomaisesti brändisi lähettiläinä.

Kahvimuki kannella - Käytännöllinen valinta

Kahvimuki kannella on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka etsivät sekä tyylikästä, että toiminnallista mukia kahvitaukojensa yhteydessä. Suosittuihin tuotteisiimme kuuluu Grotto keraaminen muki, joka on laadukas valinta yrityslahjaksi, sekä Pereira 320 ml:n posliinimuki, joka erottuu bambusta valmistetulla ulkoseinällään. Kannelliset mukit ovat erittäin hyödyllisiä, sillä ne pitävät juoman kuumana pidempään ja minimoivat roiskeiden riskin.

Lasinen kahvimuki yrityksesi käyttöön

Lasinen kahvimuki on elegantti ja moderni valinta. Iris 330 ml lasimuki on erinomainen esimerkki tästä, yhdistäen tyylikkään ulkonäön ja kestävän rakenteen. Lasisten kahvimukien läpinäkyvyys esittelee juoman kauniita värejä ja luo kevyen ilmeen, joka sopii erinomaisesti moderniin toimistoon. Lisäksi, lasimukit ovat helppoja puhdistaa. Valitsemalla Iris lasimukin, yrityksesi korostaa sitoutumistaan sekä esteettisyyteen, että ympäristötietoisuuteen, sillä lasi on kierrätettävä materiaali. Tämä tekee lasisesta kahvimukista vastuullisen valinnan.

Kahvimuki tekstillä - Näkyvä sanoma

Kahvimuki tekstillä on erinomainen tapa tehdä pysyvä vaikutus niin asiakkaisiin kuin työntekijöihinkin. Tämä vaihtoehto tarjoaa yrityksille ainutlaatuisen tilaisuuden välittää viestejään ja arvojaan. Personoitu teksti kahvimukissa voi olla esimerkiksi inspiroiva lainaus, yrityksen motto tai jopa hauska lausahdus, joka luo rentoa ilmapiiriä työympäristöön. Tämänkaltaiset mukit lisäävät yhteenkuuluvuuden tunnetta tiimeissä. Yksilöllisesti suunnitellut kahvimukit tekstillä tarjoavat päivittäisen muistutuksen yrityksen tavoitteista ja yhteisestä visiosta.

Iso kahvimuki - Vastaus suurempaan kahvin tarpeeseen

Vannon suosittuihin isoihin kahvimukeihin kuuluvat Perk 480 ml:n keraaminen muki sekä PANTHONY OWN ja PANTHONY MAT posliinimukit, molemmat 450 ml:n tilavuudella. Nämä isot mukit ovat erinomaisia pitämään juomat kuumina pidempään, joka on ihanteellista toimistoissa, missä kahvitauot saattavat joskus venyä. Lisäksi niiden suuri koko tarjoaa runsaasti tilaa yrityksen painatukselle. Iso kahvimuki on täydellinen valinta työntekijöille ja asiakkaille, jotka arvostavat suurempaa juomamäärää.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi