Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Keraaminen Bahia-muki
Keraaminen Bahia-muki
Keraaminen Bahia-muki
Keraaminen Bahia-muki
Keraaminen Bahia-muki
Keraaminen Bahia-muki
Keraaminen Bahia-muki
Keraaminen Bahia-muki

Unbranded

Keraaminen Bahia-muki

131771

Klassinen Bahia-keramiikkamuki (330 ml) - täydellinen mainos- tai yrityslahja logollesi. Kestävä, astianpesunkestävä (EN12875-1) ja useita painatusvaihtoehtoja. Valmistettu Kiinassa laadukkaasta keramiikasta. Muki on valkoinen, korkeudeltaan 9,7 cm ja painaa 340 g. Tuo yrityksesi esille tyylikkäästi Bahia-mukin avulla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Keraaminen Bahia-muki

Määrä

kpl

301,00 €

Keraaminen Bahia-muki 330 ml yrityksen logolla kahvitauoille ja mainoslahjaksi

Keraaminen Bahia-muki on monikäyttöinen liikelahja, joka sopii erinomaisesti kahvihetkiin toimistolla, kotona tai retkellä. Tyylikäs muki on loistava mainoslahja yrityksille, yhdistyksille ja tapahtumiin. Kestävä ja laadukas Bahia-muki on käytännöllinen valinta niin arkeen kuin juhlaan, ja siihen painettu logo tai viesti pysyy näkyvillä pitkään.

Bahia-keramiikkamukit - yrityksesi näkyvyys kahvipöydässä

Keraaminen Bahia-muki on klassisen tyylikäs ja kestävä valinta yrityksen mainos- ja yrityslahjaksi. 330 ml tilavuus riittää kylmille ja kuumille juomille, ja selkeät pinnat mahdollistavat logon tai viestin näyttävän esilletuonnin tampopainatuksella, silkkipainatuksella tai laserkaiveruksella. EN12875-1-standardin mukainen astianpesunkestävyys takaa laadukkaan ja pitkäikäisen lahjan, joka muistuttaa saajaa yrityksestäsi jopa yli 125 pesukerran ajan.

Keramiikkamukin painatus: tampopainatus, silkkipaino tai laserkaiverrus

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi Bahia-keramiikkamukilla! Painata logosi ja iskulauseesi mukiin haluamissasi väreissä - mukiin mahtuu 330 ml juomaa. Kestävä ja laadukas muki sopii erinomaisesti niin toimiston kahvitauoille kuin yrityksen tapahtumiin. Bahia-muki on astianpesukoneen kestävä, joten se palvelee pitkään. Tilaa omasi nyt ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi