Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Musta
Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Musta
Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Musta

hi!dea™

COMANDER. Keraaminen muki 370 mL

146278

COMANDER-keraamimuki 370 ml – tyylikäs ja kestävä valinta yrityslahjaksi. Saatavilla useissa väreissä, mukaan lukien musta, punainen ja sininen. Mukin personointi onnistuu monipuolisilla painotekniikoilla, kuten tampopainatuksella tai polttoväreillä. Pakattuna lahjalaatikkoon. Konepesun kestävä ja elintarviketurvallinen. Tilaa nyt ja anna lahja, joka muistetaan!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Musta
Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Punainen
Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Keltainen
Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Harmaa
Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Vaaleanvihreä
Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Vaaleansininen
Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Beige
Comander. Keraaminen Muki 370 Ml Navy-sininen

Määrä

kpl

406,00 €

COMANDER keraaminen kahvimuki 370 ml yrityksen logolla mainoslahjaksi

Keraaminen muki sopii monenlaisiin käyttötarkoituksiin niin kotona, toimistolla kuin matkallakin. Tyylikäs muki on loistava lahjaidea yrityksille ja yhteisöille, sillä siihen voi painattaa logon tai viestin. Kestävä ja monikäyttöinen keraaminen muki on erinomainen valinta kahville, teelle tai muille kuumille juomille. Muki on saatavilla useissa väreissä, joten se sopii monenlaisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin.

Comander-mukit vahvistavat yrityksen brändiä ja asiakassuhteita

COMANDER-keraamimuki on tyylikäs 370 ml:n mainoslahjamuki, joka soveltuu erinomaisesti kuumille juomille. Muki on valmistettu kestävästä keramiikasta ja se on saatavilla useissa eri väreissä. Mukin suuri painopinta-ala mahdollistaa näyttävän yritysilmeen esiintuomisen. COMANDER-muki toimitetaan tyylikkäässä lahjalaatikossa, mikä tekee siitä laadukkaan ja arvostetun yrityslahjan.

Monipuoliset painatusmahdollisuudet keraamisiin kahvimukeihin

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi COMANDER-keramiikkamukilla! Painata logosi ja iskulauseesi mukiin haluamissasi väreissä - valittavana kahdeksan trendikästä sävyä. 370 ml:n tilavuus takaa pitkät kahvihetket. Lahjapakkaus tekee mukista täydellisen tuotteen niin asiakastapahtumiin kuin henkilöstömuistamisiinkin. Tilaa omalla painatuksella varustetut COMANDER-mukit ja vahvista yrityksesi näkyvyyttä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi