Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Aniseed. Keraaminen Muki 350 Ml Valkoinen
Aniseed. Keraaminen Muki 350 Ml Valkoinen
Aniseed. Keraaminen Muki 350 Ml Valkoinen
Aniseed. Keraaminen Muki 350 Ml Valkoinen

hi!dea™

ANISEED. Keraaminen muki 350 mL

146381

Monipuolinen ja kestävä ANISEED -kahvimuki on mahtava mainoslahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella on paitsi tehokas markkinointiväline, myös keino lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä suhdetta. Hanki yrityslahja, joka säilyy ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. ANISEED -kahvimuki on myös edullinen vaihtoehto yrityslahjaksi, kun toiveena on paljon korkealuokkaista ja hyödyllistä tavaraa maltillisella budjetilla.

  • Painatustavat: tampopainatus ja sublimaatio
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen
  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 350 ml

ANISEED -muki toimitetaan rasiassa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Aniseed. Keraaminen Muki 350 Ml Valkoinen

Määrä

kpl

313,00 €

Hyödyllinen liikelahja - Kahvimuki

ANISEED -kahvimukissa materiaalina on laadukas ja kestävä keramiikka. ANISEED -kahvimukin tilavuus on 350 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nautiskeluun. ANISEED -kahvimuki on sekä tyylikäs että kestävä, ja se tekee siitä loistavan lahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

ANISEED -kahvimuki - Yrityslahja, joka luo yhteisöllisyyttä

-kahvimuki on tarpeellinen lahja, joka löytää paikkansa monen ihmisen arkipäivässä. Kun -kahvimukissa on brändin logo, motto tai muu viesti, se tarjoaa jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten ANISEED kahvimuki voi toimia tehokkaana mainosvälineenä, kun lahjan saaja käyttää -kahvimukia työpaikalla, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan henkilöstölle tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne voimistavat yrityksen identiteettiä. Liikelahjana jaettu muki jää yleensä käyttöön pitkäksi aikaa. Se tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin monet muut yrityslahjat.

Aikaa kestävä ja laadukas painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä ANISEED -kahvimukista erityisen ainutlaatuisen. Mukiin voidaan painattaa esimerkiksi yrityksen logo, iskulause tai vaikka henkilökohtainen viesti, joka tekee lahjasta ominaisen ja vaikuttavan. Painatuksen ansiosta voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä aina brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi