Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Curcum. Keraaminen Muki 350 Ml Valkoinen
Curcum. Keraaminen Muki 350 Ml Valkoinen
Curcum. Keraaminen Muki 350 Ml Valkoinen

hi!dea™

CURCUM. Keraaminen muki 350 mL

146361

CURCUM -muki on erinomainen valinta, kun haluat antaa merkityksellisen ja huomiota herättävän yrityslahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella ei ainoastaan ole tehokas markkinointiväline, vaan myös parantaa yrityksesi ja sen sidosryhmien välistä yhteistyötä. Valitse liikelahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön tärkeydestä. CURCUM -kahvimuki on myös kohtuuhintainen vaihtoehto liikelahjaksi, tarjoten hyvälaatuista ja käytännöllistä tavaraa pienellä budjetilla.

  • Painatustavat: tampopainatus, silkkipainatus ja "Firing" painatus
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen
  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 350 ml

CURCUM -muki toimitetaan rasiassa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Curcum. Keraaminen Muki 350 Ml Valkoinen

Määrä

kpl

324,00 €

Käytännöllinen liikelahja - Kahvimuki

CURCUM -kahvimukissa materiaalina on erinomainen keramiikka. CURCUM -kahvimukin tilavuus on 350 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi juomiseen. CURCUM -kahvimuki on sekä Upea että kestävä, ja se tekee siitä upean liikelahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

CURCUM -kahvimuki - Yrityslahja, jolla on merkitys

-kahvimuki on käytännöllinen esine, joka löytää paikkansa monen ihmisen jokapäiväisessä elämässä. Kun -kahvimukissa on yrityksen logo, mainoslause tai muu viesti, se jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten CURCUM kahvimuki voi toimia hyvänä mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää -kahvimukia töissä, kotona tai reissuilla. Kun mukit jaetaan tiimille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne vahvistavat yrityksen identiteettiä. Liikelahjana annettu kahvimuki jää monesti käyttöön pitkäksi aikaa. Se tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin useat eri mainoslahjat.

Kestävä ja laadukas painatus - Vanno mukit

Personoidulla painatuksella voit tehdä CURCUM -kahvimukista erittäin persoonallisen. Lahjaan painatetaan esimerkiksi yrityksesi logo, iskulause tai jokin viesti, joka tekee liikelahjasta uniikin ja unohtumattoman. Painatuksen ansiosta voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä aina brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi