Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Keraaminen Bogota-muki 350 Ml
Keraaminen Bogota-muki 350 Ml
Keraaminen Bogota-muki 350 Ml
Keraaminen Bogota-muki 350 Ml
Keraaminen Bogota-muki 350 Ml
Keraaminen Bogota-muki 350 Ml
Keraaminen Bogota-muki 350 Ml

Unbranded

Keraaminen Bogota-muki 350 ml

131772

Miksi et valitsisi Bogota -mukia, kun haluat antaa hyödyllisen ja näkyvän liikelahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille? Kahvimuki painatuksella ei ainoastaan ole toimiva markkinointiväline, vaan se myös kasvattaa yrityksen ja sen sidosryhmien välistä suhdetta. Valitse liikelahja, joka kestää ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön tärkeydestä. Kaiken lisäksi, Bogota -kahvimuki on sopuhintainen ratkaisu, kun haluat tarjota laadukasta ja käytännöllistä tavaraa kohtuullisella hinnalla.

  • Painatustavat: tampopainatus, silkkipainatus ja laserkaiverrus
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen
  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 350 ml
  • EN12875-1 standardi: Voi pestä astianpesukoneessa

Bogota -muki tarjoaa paljon näkyvyyttä logoille ja muille mainosviesteille.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Keraaminen Bogota-muki 350 Ml

Määrä

kpl

329,00 €

Toimiva liikelahja - Kahvimuki

Bogota -kahvimukissa materiaalina on laadukas ja kestävä keramiikka. Bogota -kahvimukin tilavuus on 350 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi juomiseen. Bogota -kahvimuki on sekä tyylikäs että kestävä, ja se tekee siitä ihanteellisen liikelahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Bogota -kahvimuki - Mainoslahja, joka tarjoaa näkyvyyttä

-kahvimuki on tarpeellinen tuote, joka löytää paikkansa monen ihmisen arkipäivässä. Kun -kahvimukissa on brändin tunnus, mainoslause tai muu viesti, se tuo jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten Bogota kahvimuki voi toimia hyvänä mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää -kahvimukia työpaikalla, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan henkilöstölle tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne lujittavat organisaation brändiä. Yrityslahjana jaettu kahvimuki jää useasti käyttöön pitkäksi aikaa. Se merkitsee, että sen merkitys ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin useat muut mainoslahjat.

Kestävä ja laadukas painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä Bogota -kahvimukista erittäin yksilöllisen. Voit lisätä siihen yrityksesi logon, iskulauseen tai jopa henkilökohtaisen viestin, joka tekee yrityslahjasta henkilökohtaisen ja mieleenpainuvan. Painatuksen ansiosta voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden elämässä, muistuttaen heitä aina brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi