Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Vernon White. Keraaminen Muki 360 Ml Valkoinen
Vernon White. Keraaminen Muki 360 Ml Valkoinen
Vernon White. Keraaminen Muki 360 Ml Valkoinen

hi!dea™

VERNON WHITE. Keraaminen muki 360 mL

146782

Käytännöllinen ja laadukas VERNON WHITE -kahvimuki on oivallinen yrityslahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella on paitsi vaikuttava markkinointiväline, myös tapa lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä yhteistyötä. Valitse mainoslahja, joka kestää ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön tärkeydestä. VERNON WHITE -kahvimuki on myös sopuhintainen vaihtoehto lahjaksi, kun toiveena on paljon hyvälaatuista ja hyödyllistä tavaraa maltillisella budjetilla.

  • Painatustavat: tampopainatus, silkkipainatus ja Firing -painatus
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen
  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 360 ml

VERNON WHITE -muki toimitetaan rasiassa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Vernon White. Keraaminen Muki 360 Ml Valkoinen

Määrä

kpl

359,00 €

Hyödyllinen liikelahja - Kahvimuki

VERNON WHITE -kahvimukissa materiaalina on huippulaadukas keramiikka. VERNON WHITE -kahvimukin tilavuus on 360 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nauttimiseen. VERNON WHITE -kahvimuki on sekä tyylikäs että kestävä, ja se tekee siitä loistavan mainoslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

VERNON WHITE -kahvimuki - Mainoslahja, joka luo yhteisöllisyyttä

-kahvimuki on käytännöllinen tuote, minkä kaikki tarvitsevat arkipäivässä. Kun -kahvimukissa on yrityksen logo, slogan tai muu sanoma, se tarjoaa jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten VERNON WHITE kahvimuki voi toimia tehokkaana mainosvälineenä, kun lahjan saaja käyttää -kahvimukia tapahtumissa, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan tiimille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne voimistavat yrityksen identiteettiä. Liikelahjana jaettu kahvimuki jää monesti käyttöön pitkäksi aikaa. Tämä tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin useat eri mainoslahjat.

Aikaa kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä VERNON WHITE -kahvimukista poikkeuksellisen erityisen. Voit lisätä siihen yrityksesi logon, iskulauseen tai jopa henkilökohtaisen viestin, joka tekee yrityslahjasta henkilökohtaisen ja unohtumattoman. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että brändisi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden elämässä, muistuttaen heitä säännöllisesti brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi