Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Mirza. 350 Ml Keraaminen Muki Valkoinen
Mirza. 350 Ml Keraaminen Muki Valkoinen
Mirza. 350 Ml Keraaminen Muki Valkoinen

hi!dea™

MIRZA. 350 mL keraaminen muki

146536

Miksi et valitsisi MIRZA -mukia, kun haluat antaa merkityksellisen ja näkyvän yrityslahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille? Kahvimuki painatuksella ei pelkästään ole tehokas markkinointiväline, vaan se myös vahvistaa yrityksen ja sen sidosryhmien välistä liittoa. Valitse liikelahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. Lisäksi, MIRZA -kahvimuki on edullinen vaihtoehto, kun haluat tarjota laadukasta ja käytännöllistä tavaraa kohtuullisella hinnalla.

  • Painatustavat: tampopainatus ja sublimaatio
  • Värivaihtoehdot: Valkoinen
  • Materiaali: posliini
  • Tilavuus: 450 ml
  • EN12875-1 standardi: Voi pestä astianpesukoneessa

MIRZA -muki toimitetaan valkoisessa rasiassa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Mirza. 350 Ml Keraaminen Muki Valkoinen

Määrä

kpl

308,00 €

Toimiva liikelahja - Kahvimuki

MIRZA -kahvimukissa materiaalina on erinomainen posliini. MIRZA -kahvimukin tilavuus on 450 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nauttimiseen. MIRZA -kahvimuki on sekä käytännöllinen että pitkäikäinen, ja se tekee siitä upean liikelahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

MIRZA -kahvimuki - Liikelahja, joka tarjoaa näkyvyyttä

-kahvimuki on hyödyllinen lahja, joka löytää paikkansa monen ihmisen arjessa. Kun -kahvimukissa on yrityksen logo, mainoslause tai muu viesti, se luo jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten MIRZA kahvimuki voi toimia tehokkaana mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää -kahvimukia töissä, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan tiimille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne lujittavat organisaation identiteettiä. Mainoslahjana annettu muki jää yleensä käyttöön pitkäksi aikaa. Tämä tarkoittaa, että sen merkitys ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin useat muut mainoslahjat.

Käyttöä kestävä ja laadukas painatus - Vanno mukit

Painatuksen avulla voit tehdä MIRZA -kahvimukista todella ainutlaatuisen. Lahjaan painatetaan esimerkiksi yrityksesi logo, iskulause tai jokin viesti, joka tekee lahjasta ominaisen ja mieleenpainuvan. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että brändisi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä aina brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi