Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Kahvimukit

/

Chalkie. Keraaminen Muki 360 Ml Punainen
Chalkie. Keraaminen Muki 360 Ml Punainen
Chalkie. Keraaminen Muki 360 Ml Punainen
Chalkie. Keraaminen Muki 360 Ml Punainen

hi!dea™

CHALKIE. Keraaminen muki 360 mL

146362

CHALKIE -muki on hyvä vaihtoehto, kun haluat antaa olennaisen ja huomiota herättävän mainoslahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Kahvimuki painatuksella ei pelkästään ole tehokas markkinointiväline, vaan myös vahvistaa yrityksesi ja sen sidosryhmien välistä suhdetta. Valitse mainoslahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. CHALKIE -kahvimuki on myös edullinen ratkaisu liikelahjaksi, tarjoten korkealaatuista ja käyttökelpoista tavaraa pienellä budjetilla.

  • Painatustavat: tampopainatus ja silkkipainatus
  • Värivaihtoehdot: Punainen ja valkoinen
  • Materiaali: keramiikka
  • Tilavuus: 360 ml

CHALKIE -muki toimitetaan rasiassa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Punainen

Chalkie. Keraaminen Muki 360 Ml Punainen
Chalkie. Keraaminen Muki 360 Ml Valkoinen

Määrä

kpl

381,00 €

Hyödyllinen liikelahja - Kahvimuki

CHALKIE -kahvimukissa materiaalina on huippulaadukas keramiikka. CHALKIE -kahvimukin tilavuus on 360 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi juomiseen. CHALKIE -kahvimuki on sekä Upea että pitkäikäinen, ja se tekee siitä mahtavan mainoslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

CHALKIE -kahvimuki - Liikelahja, joka tarjoaa näkyvyyttä

-kahvimuki on käytännöllinen esine, joka löytää paikkansa monen ihmisen arkipäivässä. Kun -kahvimukissa on yrityksen logo, motto tai muu sanoma, se luo jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten CHALKIE kahvimuki voi toimia tehokkaana mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää -kahvimukia tapahtumissa, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan tiimille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne lujittavat yrityksen identiteettiä. Mainoslahjana annettu kahvimuki jää yleensä käyttöön pitkäksi aikaa. Se merkitsee, että sen merkitys ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin monet eri mainoslahjat.

Aikaa kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Personoidulla painatuksella voit tehdä CHALKIE -kahvimukista todella ainutlaatuisen. Lahjaan painatetaan esimerkiksi yrityksesi logo, iskulause tai jokin viesti, joka tekee lahjasta yksilöllisen ja mieleenpainuvan. Painatuksen ansiosta voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä jatkuvasti brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi