Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Liikelahjat

Liikelahjat, jotka ilahduttavat ja inspiroivat

 

Oikein valittu liikelahja on tehokas tapa syventää suhteita asiakkaisiin, kumppaneihin tai työntekijöihin. Liikelahjat voivat kuvastaa yrityksesi arvoja, viestiä kiitollisuutta tai juhlistaa tärkeitä saavutuksia. Me Vannolla ymmärrämme näiden hetkien arvon. Sen vuoksi tarjoamme laajan ja laadukkaan valikoiman liikelahjoja, jotka on suunniteltu huolellisesti vastaamaan erilaisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten yrityksen logoilla varustetut tuotteet tai yksilölliset, räätälöidyt lahjat, tarjoamme jokaiselle jotakin. 

 

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Kotimaiset liikelahjat - Tuki suomalaiselle osaamiselle ja laadulle

Kotimaisissa liikelahjoissa yhdistyy suomalainen muotoilu, laatu ja käytännöllisyys. Kotimaiset liikelahjat ovat täydellinen tapa näyttää yrityksesi sitoutumista paikallisiin tuotteisiin ja kestävään kehitykseen. Esimerkiksi meidän Suomessa valmistetut pipomme ja heijastimet ovat mainioita lahjoja, jotka lämmittävät saajansa sydäntä ja päätä. Kestävä, tyylikäs ja hyödyllinen, nämä ovat ominaisuuksia, joita kotimaiset liikelahjat tarjoavat. Anna yrityksesi viestin kantautua pidemmälle valitsemalla kotimaiset liikelahjat.

 

Vahvista brändiäsi valitsemalla liikelahjat logolla

Liikelahjat logolla ovat upea tapa vahvistaa yrityksesi näkyvyyttä. Valitse lahja, joka kantaa yrityksesi nimeä ja luo näin jatkuvaa muistutusta yrityksestäsi lahjan saajan arjessa. Voit räätälöidä valitsemasi tuotteen yrityksesi logolla. Haluatpa sitten näyttävän logopainatuksen kahvimukiin, elegantin kaiverruksen kynään tai persoonallisen kuvion tekstiiliin, meidän monipuolinen painatuspalvelumme mahdollistaa sen. Käytössämme on useita erilaisia painatustekniikoita, joilla varmistamme, että logosi näyttää terävältä ja ammattimaiselta. Ota seuraava askel brändisi kehittämisessä ja erottaudu joukosta valitsemalla liikelahjat logolla.

 

Termosmuki liikelahja - Lämmittävä valinta, joka kantaa viestiäsi

Termosmuki liikelahja on yksi suosituimmista ja käytännöllisimmistä lahjoista, joka tuo iloa saajalleen päivittäin. Valitsemalla termosmukin liikelahjaksi, annat lahjan, joka ylläpitää juoman lämpötilaa, olipa kyseessä sitten aamukahvi tai iltapäivätee. Tarjoamme monenlaisia termosmukeja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Mikä parasta, jokaisen mukin voi kustomoida yrityksesi logolla tai muulla haluamallasi painatuksella, jolloin se muuttuu vieläkin merkityksellisemmäksi ja henkilökohtaisemmaksi lahjaksi. Anna siis lahja, joka on sekä ympäristöystävällinen että hyödyllinen.

 

Hyvä liikelahja - Sijoitus suhteisiisi

Hyvä liikelahja on enemmän kuin vain esine, se on symboli arvostuksesta, kiitollisuudesta ja yhteistyöstä. Tällainen lahja ilahduttaa saajaansa, muistuttaa yrityksestäsi ja vahvistaa positiivisia mielikuvia brändistäsi. Me Vannolla haluamme tehdä hyvän liikelahjan löytämisestä helppoa ja miellyttävää. Siksi tarjoamme laajan valikoiman tuotteita. Jokainen tuote valikoimassamme on huolellisesti valittu kestävyyden, laadun ja muotoilun perusteella. Lisäksi voimme lisätä tuotteeseen haluamasi painatuksen, jolloin siitä tulee vieläkin persoonallisempi ja merkityksellisempi. 

 

Liikelahja ideat - Luo unohtumattomia hetkiä lahjoilla

Liikelahja ideat voivat joskus olla haasteellisia keksiä, mutta valikoimamme tekee inspiraation löytämisestä helppoa. Valitse esimerkiksi tyylikäs kaulanauha johon voit painattaa yrityksesi logon tai sloganin. Vai haluatko kenties ilahduttaa asiakkaitasi tai työntekijöitäsi jotakin hieman luovemmalla? Entäpä hauska stressipallo, tai vaikkapa brändätty huulivoide? Liikelahja ideat voivat olla myös vuodenaikaan sopivia, kuten kesäisin laadukas juomapullo. 

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi