Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Aurinkolasit

/

Eko-Aurinkolasit

/

Aurinkolasit Vehnän Olki Kuidusta Musta
Aurinkolasit Vehnän Olki Kuidusta Musta
Aurinkolasit Vehnän Olki Kuidusta Musta
Aurinkolasit Vehnän Olki Kuidusta Musta
Aurinkolasit Vehnän Olki Kuidusta Musta
Aurinkolasit Vehnän Olki Kuidusta Musta

Aurinkolasit vehnän olki kuidusta

123843

Tyylikkäät aurinkolasit ekologisesta vehnän olki kuidusta. UV 400 -suojatut linssit ja tukeva paperirasia. Saatavilla mustana, sinisenä ja vihreänä. Painatus tampopainatuksella. Ihanteellinen mainostuote yrityksille, jotka arvostavat kestävää kehitystä. Tuotteen mitat: 14.5 x 2.8 x 5.3 cm, paino 28 g pakattuna.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Aurinkolasit Vehnän Olki Kuidusta Musta
Aurinkolasit Vehnän Olki Kuidusta Sininen
Aurinkolasit Vehnän Olki Kuidusta Vihreä

Määrä

kpl

567,80 €

Ekologiset aurinkolasit vehnän olki kuidusta yrityksen mainoslahjaksi

Suojaa silmäsi tyylikkäästi kesän auringossa ekologisilla vehnän olki kuidusta valmistetuilla aurinkolaseilla. Nämä laadukkaat aurinkolasit sopivat erinomaisesti niin rantapäiviin, festivaaleille kuin kaupunkikävelyillekin. Mainoslahjana aurinkolasit ovat käytännöllinen valinta, joka miellyttää varmasti jokaista vastaanottajaa. Valitse omasi mustana, sinisenä tai vihreänä ja nauti kesästä huoletta UV 400 -linssien suojassa.

Eko-Aurinkolasit vehnästä - näkyvyyttä yritykselle vastuullisin mainoslahjoin

Ekoystävälliset aurinkolasit vehnän olki kuidusta tarjoavat tyylikkään ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon yrityslahjaksi. UV 400 -linssit suojaavat silmiä haitalliselta UV-säteilyltä, ja kestävä pakkaus takaa laadukkaan vaikutelman. Valittavissa kolme trendikästä väriä ja tampopainatus logollesi. Nämä aurinkolasit viestivät yrityksesi sitoutumisesta kestävään kehitykseen ja laadukkaiden tuotteiden tarjoamiseen.

Ekologisten aurinkolasien tampopainatus mainoslahjana

Ekoystävälliset aurinkolasit yrityksesi logolla! Nämä tyylikkäät aurinkolasit vehnän olki kuidusta suojaavat silmäsi UV-säteiltä. Valitse kehysten väri brändiisi sopivaksi ja painata logosi tai iskulauseesi sanoman vahvistamiseksi. Ihanteelliset mainoslahjat kesätapahtumiin ja tempauksiin. Tilaa omasi nyt ja anna asiakkaillesi laadukas muisto, joka viestii vastuullisuudesta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi