Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Koti

/

Kodin Tekstiilit

/

Zander-uunikinnas
Zander-uunikinnas
Zander-uunikinnas
Zander-uunikinnas
Zander-uunikinnas
Zander-uunikinnas

Unbranded

Zander-uunikinnas

133385

Zander-uunikinnas suojaa käsiä kuumuudelta ruoanlaitossa. Tyylikäs musta polyesterikangas, toisella puolella vinoneliökuvio ja toisella sileä pinta logomerkintään. 13 cm aukko helpottaa käyttöä. Täydellinen joulu- tai yrityslahja kodin keittiöön. Painatus siirtokuvalla tai brodeerauksella. Valmistettu Kiinassa, paino 53 g.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Zander-uunikinnas

Määrä

kpl

357,00 €

Zander-uunikinnas yrityksen logolla mainoslahjaksi keittiöön

Zander-uunikinnas on monikäyttöinen ja tyylikäs lisä keittiöön. Uunikintaat suojaavat käsiä kuumilta uunivuoilta, paistinpannuilta ja kattiloilta. Ne sopivat erinomaisesti ruoanlaittoon, leipomiseen ja grillaukseen. Zander-uunikinnas on loistava lahja kokkailusta ja herkuttelusta nauttiville ystäville, perheenjäsenille tai työkavereille. Uunikintaat ovat käytännöllinen ja pitkäikäinen mainoslahja, joka muistuttaa yrityksestäsi päivittäin.

Zander-uunikinnas – lisää yrityksen näkyvyyttä mainoslahjalla

Suojaa kätesi tyylikkäästi Zander-uukinkintaalla, joka on valmistettu kestävästä polyesterista. Vinoneliökuvioitu pinta ja sileä logomerkintäpinta tarjoavat yrityksellesi näkyvyyttä mainoslahjakäytössä. Kintaan 13 cm aukko helpottaa käyttöä. Zander-uunikinnas on täydellinen valinta yrityksesi mainoslahjaksi, yhdistäen käytännöllisyyden ja tyylikkään muotoilun.

Uunikintaiden painatus logolla - nopea toimitus

Zander-uunikinnas – tyylikäs ja käytännöllinen liikelahja, johon voit painattaa yrityksesi logon ja iskulauseen. Valitse merkkauksen värit brändiisi sopiviksi ja tee uunikinnaasta näyttävä mainoslahja. Ilahduta asiakkaitasi ja henkilöstöäsi laadukkaalla lahjalla, joka muistuttaa yrityksestäsi joka kerta, kun he loihtimat herkkuja keittiössä. Zander-uunikinnas on täydellinen valinta yrityksesi juhlavuoden kunniaksi.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi