Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

USB-Muistitikut

Laaja valikoima USB -muistitikkuja edullisin hinnoin. Alta näet suosituimmat USB-muistitikku mallimme. Jokaiseen muistitikkuun voidaan tehdä painatus tai laserkaiverrus. Voit myös teettää kokonaan oman 3D-muistitikun esimerkiksi tuotteen tai logon pohjalta.

USB Muistitikut yrityksen logolla  on ollut suosittu liikelahja jo pitkään ja muistitikkujen kapasiteettien kasvaessa ne ovat myös pysyneet suosittuina. USB muistitikku omalla logolla varustettuna on tehokas mainoslahja, joka kulkee asiakkaasi mukana muistuttamassa yrityksestäsi.

Lähetä tarjouspyyntö ja laskemme tarjouksen määrän ja kapasiteetin mukaan. Emme voi antaa suoraan hintoja sivuillamme, koska muistitikkujen hinnat vaihtelevat viikottain. Mutta hintamme on yleensä todella kilpailukykyinen.

Etusivu

/

Toimisto

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi