Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

USB-Muistitikut

/

Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb
Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb
Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb
Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb
Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb
Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb

Unbranded

Rotate-basic-USB-muistitikku, 16 GB

134213

Rotate-basic-USB-muistitikku, 16 GB - nopea ja kätevä ratkaisu tiedostojen tallentamiseen ja tuotemerkin tunnettuuden lisäämiseen. Plug and play -tekniikka, yhteensopiva Windows- ja MacOS-käyttöjärjestelmien kanssa. 360 astetta kääntyvä alumiinirunko suojaa USB-porttia lialta. Saatavilla useissa väreissä, helppo personoida yrityksesi logolla tai viestillä eri painotekniikoilla.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb
Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb
Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb
Rotate-basic-usb-muistitikku, 16 Gb

Määrä

kpl

267,50 €

Rotate-basic 16 GB USB-muistitikku mainoslahjana yrityksen logolla

Rotate-basic USB-muistitikku on monikäyttöinen ratkaisu tiedostojen tallentamiseen ja jakamiseen niin työssä, koulussa kuin vapaa-ajallakin. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi markkinointikampanjoissa, messuilla ja tapahtumissa sekä yrityslahjoina. USB-muistitikut soveltuvat erinomaisesti myös opiskelijoille kurssitöiden ja projektien tallentamiseen ja kuljettamiseen. Lisäksi ne ovat käteviä valokuvien, videoiden ja musiikin säilyttämiseen ja siirtämiseen.

Rotate-basic USB-muistitikku vahvistaa brändiäsi tehokkaasti

Rotate-basic 16 GB USB-muistitikku on kätevä ratkaisu tiedostojen nopeaan tallentamiseen ja yrityksen brändin vahvistamiseen. Muistitikun plug and play -tekniikka takaa yhteensopivuuden Windows- ja MacOS-käyttöjärjestelmien kanssa, ja USB 2.0 -liitäntä mahdollistaa nopean 2,92 MB/s kirjoitus- ja 9,76 MB/s lukunopeuden. 360 astetta kääntyvä alumiinirunko suojaa USB-porttia lialta ja tekee muistitikun käytöstä helppoa.

Painatusmahdollisuudet USB-muistitikkuihin - valitse omasi

Lisää yrityksesi logo ja iskulause tyylikkääseen Rotate-basic-USB-muistitikkuun! Valitse brändiäsi parhaiten edustavat värit ja painatukset. 16 GB:n muisti takaa tiedostojen nopean tallentamisen missä vain. Jaa muistitikkuja tapahtumissa ja vahvista yrityksesi näkyvyyttä. Laadukas ja kestävä mainoslahja, joka on aina käden ulottuvilla. Tilaa omasi nyt ja anna brändinne loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi