Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

USB-Muistitikut

/

Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Musta / Hopea
Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Musta / Hopea
Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Musta / Hopea
Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Musta / Hopea
Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Musta / Hopea
Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Musta / Hopea

Unbranded

Rotate-basic-USB-muistitikku, 2 Gt

161500

Rotate-basic-USB-muistitikku, 2 Gt - turvallinen ja helppokäyttöinen ratkaisu tiedostojen jakamiseen, siirtämiseen ja varmuuskopiointiin. Kääntyvä alumiinirunko suojaa asemaa. Yhteensopiva Windows- ja MacOS-käyttöjärjestelmien kanssa. Saatavana useissa väreissä, mahdollisuus logon painatukseen. USB 2.0, nopea kirjoitus- ja lukunopeus. Kevyt ja kompakti muotoilu tekee sen ihanteelliseksi mainos- tai yrityslahjaksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta / Hopea

Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Musta / Hopea
Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Valkoinen / Hopea
Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Sininen / Hopea
Rotate-basic-usb-muistitikku, 2 Gt Punainen / Hopea

Määrä

kpl

192,50 €

Rotate-basic-USB-muistitikku 2 Gt mainoslahjaksi yrityksen logoilla

Rotate-basic-USB-muistitikku on kätevä ratkaisu tiedostojen jakamiseen, siirtämiseen ja varmuuskopiointiin. Sitä voidaan käyttää monipuolisesti niin töissä, koulussa kuin vapaa-ajallakin. USB-muistitikut soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi markkinointimateriaalien, esitysten ja tärkeiden dokumenttien säilyttämiseen ja kuljettamiseen. Saatavilla useissa väreissä, joten löydät varmasti yrityksesi ilmeeseen sopivan vaihtoehdon.

Rotate-basic-USB-muistitikut vahvistavat brändiä ja lisäävät näkyvyyttä

Rotate-basic-USB-muistitikku, 2 Gt - kompakti ja tyylikäs ratkaisu yrityksesi tiedostojen jakamiseen ja varmuuskopiointiin. Kevyt alumiinirunko ja 360 asteen kääntyvyys takaavat helppokäyttöisyyden ja kestävyyden. USB 2.0 -tekniikka mahdollistaa nopean tiedonsiirron. Useita värivaihtoehtoja ja painatusmahdollisuuksia yritysilmeesi esilletuomiseen. Valitse Rotate-basic-USB-muistitikku ja anna yrityksesi loistaa.

USB-muistitikkujen painatus - logosi näkyville monin tavoin

Rotate-basic-USB-muistitikku - täydellinen tapa jakaa yrityksesi brändiä! Painata logosi ja iskulauseesi tähän tyylikkääseen muistitikkuun, joka on saatavilla useissa väreissä yritysilmeeseesi sopivaksi. Lahjoita asiakkaillesi ja työntekijöillesi muistitikku, joka kestää käytössä ja muistuttaa yrityksestäsi joka kerta kun sitä käytetään. 2 Gt:n kapasiteetti riittää tiedostojen jakamiseen ja varmuuskopiointiin vaivattomasti.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi