Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

USB-Muistitikut

/

Rotate 8 Gt Bambuinen Usb-muistitikku
Rotate 8 Gt Bambuinen Usb-muistitikku
Rotate 8 Gt Bambuinen Usb-muistitikku
Rotate 8 Gt Bambuinen Usb-muistitikku

Unbranded

Rotate 8 Gt bambuinen USB-muistitikku

137450

Rotate 8 Gt bambuinen USB-muistitikku - ympäristöystävällinen ja tyylikäs ratkaisu tiedonsiirtoon. Aito bamburunko, nopea USB 2.0 -liitäntä ja 8 Gt:n tallennustila takaavat luotettavan suorituskyvyn. Helppo personoida laserkaiverruksella tai tampopainatuksella. Yhteensopiva PC- ja Mac-tietokoneiden kanssa. Kompakti ja kevyt muotoilu tekee siitä ihanteellisen valinnan liikkeellä oleville ammattilaisille.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Beige

Rotate 8 Gt Bambuinen Usb-muistitikku

Määrä

kpl

414,00 €

Rotate 8 Gt bambuinen USB-muistitikku yrityksen omalla logolla

Bambuinen USB-muistitikku on ympäristöystävällinen ja tyylikäs ratkaisu tiedostojen säilyttämiseen ja siirtämiseen. Sitä voi hyödyntää monipuolisesti niin töissä, opinnoissa kuin vapaa-ajallakin. USB-muistitikku soveltuu erinomaisesti esimerkiksi tärkeiden dokumenttien, valokuvien, videoiden ja muiden tiedostojen varmuuskopiointiin sekä jakamiseen ystävien ja kollegoiden kesken. Kätevän kokonsa ansiosta se kulkee vaivattomasti mukana vaikka avainperässä tai taskussa.

Rotate 8 Gt bambu-USB-muistitikku vahvistaa yrityskuvaa ekologisesti

Rotate 8 Gt bambuinen USB-muistitikku on ekologinen ja tyylikäs mainoslahja, joka yhdistää modernin teknologian ja luonnonmateriaalit. 8 gigatavun tallennustila riittää suurienkin tiedostojen siirtoon, ja nopea USB 2.0 -liitäntä takaa sujuvan käytön. Kestävästä bambusta valmistettu kotelo kestää kovaakin käyttöä ja viestii yrityksesi ympäristötietoisuudesta. Personoi muistitikku laserkaiverruksella tai tampopainatuksella ja anna lahjan viedä yrityksesi viestiä eteenpäin.

Bambusta valmistetun USB-muistitikun painatusmahdollisuudet logollesi

Vahvista yrityksesi brändiä tyylikkäällä Rotate 8 Gt bambuisella USB-muistitikulla. Painata logosi tai iskulauseesi kestävään bambukoteloon laserkaiverruksella tai tampopainatuksella. Valitse väritys, joka sopii brändiisi. Jaa muistitikkuja tapahtumissa tai lahjoina asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Laadukas ja ekologinen USB-muistitikku on erinomainen tapa viestiä yrityksesi arvoja ja jättää positiivinen muistijälki.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi