Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

USB-Muistitikut

/

Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt
Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt
Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt
Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt
Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt
Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt

Unbranded

Rotate-basic-USB-muistitikku, 32 Gt

134217

Rotate-basic-USB-muistitikku, 32 Gt - kääntyvä muistitikku monipuoliseen käyttöön. Saatavilla useissa väreissä ja eri painatusvaihtoehdoilla. Nopea USB 2.0 -liitäntä, kirjoitusnopeus yli 2.92 MB/s ja lukunopeus yli 9.76 MB/s. Kevyt ja kestävä rakenne muovista ja alumiinista. Täydellinen valinta yrityslahjaksi tai promootiotuotteeksi. Tilaa omalla painatuksella varustetut muistitikut kätevästi verkosta.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt
Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt
Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt
Rotate-basic-usb-muistitikku, 32 Gt

Määrä

kpl

304,00 €

Rotate-basic-USB-muistitikku 32 Gt mainoslahjaksi yrityksen tilaisuuksiin

Rotate-basic-USB-muistitikku on monikäyttöinen ja luotettava ratkaisu tietojen tallentamiseen ja siirtämiseen. Tämä 32 Gt:n muistitikku soveltuu erinomaisesti niin työelämän kuin vapaa-ajankin tarpeisiin, kuten tärkeiden dokumenttien, valokuvien ja videoiden säilyttämiseen. Kätevän kokonsa ansiosta se kulkee vaivattomasti mukana, ja sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi yrityksen mainoslahjana tai vaikka opiskelijoiden keskuudessa.

Rotate-basic-USB-muistitikut lisäävät yrityksen näkyvyyttä ja tunnettavuutta

Rotate-basic-USB-muistitikku, 32 Gt on laadukas ja nopea mainoslahjaidea. Tämä kääntyvä USB 2.0 -muistitikku alumiinikotelolla takaa nopean yli 2.92 MB/s kirjoitus- ja yli 9.76 MB/s lukunopeuden. Saatavilla useissa väreissä ja monipuolisilla painatusvaihtoehdoilla personoitavaksi yrityksen ilmeen mukaiseksi. 32 Gt tallennustilaa riittää tiedostojen jakamiseen ja säilyttämiseen. Kevyt ja kompakti ratkaisu kätevästi mukana kuljetettavaksi.

USB-muistitikun painatusmahdollisuudet - valitse yrityksellesi sopiva vaihtoehto

Korosta yrityksesi brändiä tyylikkäällä Rotate-basic-USB-muistitikulla! Painata logosi tai iskulauseesi kirkkailla väreillä, jotka sopivat yrityksesi ilmeeseen. 32 Gt:n muisti riittää tiedostojen jakamiseen tapahtumissa ja asiakaskohtaamisissa. Laadukas muistitikku kestää käyttöä ja muistuttaa yrityksestäsi pitkään. Tilaa omasi nyt ja nosta brändisi näkyvyyttä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi