Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Toimisto

/

USB-Muistitikut

/

Slim-usb-muistitikku, 4 Gt, Kortin Muotoinen
Slim-usb-muistitikku, 4 Gt, Kortin Muotoinen
Slim-usb-muistitikku, 4 Gt, Kortin Muotoinen
Slim-usb-muistitikku, 4 Gt, Kortin Muotoinen
Slim-usb-muistitikku, 4 Gt, Kortin Muotoinen
Slim-usb-muistitikku, 4 Gt, Kortin Muotoinen

Unbranded

Slim-USB-muistitikku, 4 Gt, kortin muotoinen

134185

Slim-USB-muistitikku, 4 Gt, kortin muotoinen - kompakti ja tyylikäs ratkaisu tietojen tallentamiseen ja siirtämiseen. Valkoinen muovinen muistitikku on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Painata yrityksesi logo tai viesti näkyvästi tampopainatuksella, digipainatuksella tai silkkipainatuksella. Tilaa nyt ja saat muistitikut kätevästi lahjalaatikoissa. Ihanteellinen mainos- tai yrityslahja.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Slim-usb-muistitikku, 4 Gt, Kortin Muotoinen

Määrä

kpl

256,00 €

USB-muistitikku 4 Gt omalla painatuksella kortin muodossa

USB-muistitikut ovat monikäyttöisiä mainoslahjatuotteita, jotka sopivat niin yritysten kuin yksityishenkilöidenkin käyttöön. Kortin muotoinen Slim-USB-muistitikku on helppo kuljettaa mukana lompakossa tai korttilaukussa, ja sitä voi hyödyntää esimerkiksi messuilla, seminaareissa ja asiakastapaamisissa. USB-muistitikku on kätevä tapa jakaa digitaalista materiaalia, kuten esitteitä, hinnastoja ja käyntikortteja. Lisäksi se toimii tyylikkäänä lahjana yhteistyökumppaneille ja työntekijöille.

USB-muistitikut mainoslahjana - lisää yrityksesi näkyvyyttä kätevästi

Slim-USB-muistitikku, 4 Gt, kortin muotoinen on elegantti ja kompakti ratkaisu yrityksesi mainoslahjatarpeisiin. Tämä muovinen, vain 9 gramman painoinen muistitikku tarjoaa runsaasti tallennustilaa digitaalisille materiaaleille. Valkoinen pinta soveltuu erinomaisesti yrityksesi logon ja viestin painattamiseen tampopainatuksella, digipainatuksella tai silkkipainatuksella. Lahjaasi pakattu muistitikku viestii yrityksesi laadusta ja teknologisesta osaamisesta.

USB-muistitikkuihin eri painotekniikoilla yksilöintiä

Tehosta yrityksesi näkyvyyttä tyylikkäällä Slim-USB-muistitikulla! Tämä kortin muotoinen 4 Gt:n muistitikku on täydellinen mainoslahja, johon voit painattaa yrityksesi logon ja iskulauseen. Hyödynnä brändinne värimaailmaa merkkauksen sävyissä ja välitä viestisi tehokkaasti asiakkaillesi. Slim-USB-muistitikku sopii erinomaisesti jaettavaksi tapahtumissa ja korostaa yrityksesi olemassaoloa laadukkaalla tavalla.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi