Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Kokoontaittuvat Sateenvarjot

Mikäs sen mukavempaa sadekelillä kuin saada laadukas ja tyylikäs kokoontaitettava sateenvarjo lahjana? Kokoontaitettava sateenvarjo kulkee aina käyttäjän mukana eikä hänen tarvitse huolehtia siitä mihin sen saa laitettua kun sade lakkaa - pienen koonsa ansiosta nämä varjot mahtuvat helposti esim. reppuun tai laukkuun. Monen varjon mukana tulee myös kätevä kantopussi johon varjon saa taitettua kun sitä ei enää tarvita.

Kokoontaitettava sateenvarjo on pienikokoinen, tyylikäs ja edullinen mainoslahja jota voit käyttää eduksesi kaikissa ulkoilmatapahtumissa, konserteissa, festareissa ja muissa tilaisuuksissa joissa ollaan ulkona. Sateenvarjot antavat sinulle mahdollisuuden hankkia lisänäkyvyyttä yrityksellesi edulliseen hintaan samalla kun annat asiakkallesi kätevän sateensuojan.

Meiltä löydät suuren valikoiman kokoontaitettavia sateenvarjoja joihin saat omat painatukset, esim. yrityksesi logon tai jonkin muun viestin. Valikoimastamme löydät useita eri värivaihtoehtoja, monia kokoja ja jopa erilaisia muotoja. Näistä sinä voit valita sen yrityksesi brändiin sopivimman sateenvarjon, joka voidaan viimeistellä tyylikkäällä painatuksella.

Katso myös: Perinteiset varjot   Golf Sateenvarjot

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Sateenvarjot

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi