Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Golf Sateenvarjot

Golfsateenvarjo omalla logolla on mainio liikelahja yhteistyökumppaneille tai asiakkaille jotka harrastavat gofia. Golfsateenvarjo on erittäin käytännöllinen lisäväline etenkin Suomen golfkentillä sillä ikävä tosiasia on että Suomessa sataa melko usein. Sateenvarjo pitää golffarin suojassa sateelta jotta hän voi keskittyä 100%:sesti pelaamiseen. Golfsateenvarjo pitää tietenkin myös golffarin varusteet kuivina jotteivät pelivälineet likaannu tai tule liukkaiksi pelatessa sateella. Ulkomailla tai Suomen kuumimpina kesäpäivinä pelatessa golf sateenvarjo toimii myös tehokkaana auringonsuojana ja tarjoaa pelaajalle ihanan viileän varjon jonka alla hän voi levätä kun ei ole lyöntivuorossa.

 

Valikoimastamme löydät useita erivärisiä, erikokoisia ja erimuotoisia golfsateenvarjoja joita yhdistää laadukkaat valmistusmateriaalit ja tyylikäs muotoilu. Golfsateenvarjot voidaan viimeistellä yrityksesi logolla tai jollakin muulla painatuksella.

Katso myös: Perinteiset sateenvarjot   Kokoontaittuvat sateenvarjot

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Sateenvarjot

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Golf Sateenvarjot Liikelahjaksi Omalla Painatuksella

Golf sateenvarjo omalla painatuksella sopii liikelahjaksi koska se on käytännöllinen tuote, jota niin golffaajat kuin muutkin tarvitset Suomessa varsin usein. Liikelahjaksi annettaessa kannattaa golf sateenvarjossa kiinnittää huomiota sateenvarjon laatuun. Laadukas golf sateenvarjo kestää pitkään, kun taas heikkolaatuinen hajoaa helposti ja tuo huonoa mainosta yrityksellesi. Meiltä saat laadukkaat Faren Golf Sateenvarjot, sekä myös muut laadukkaat golf varjot, jotka soveltuvat erinomaisesti liikelahjaksi.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi