Perinteiset Sateenvarjot

Sateenvarjo on perinteinen hyötyväline jota Suomessa ikävä kyllä joudutaan käyttämään melko usein sateisen ilmaston takia. Laadukas sateenvarjo näyttää hyvältä, kestää kauan ja se on esine joka ei helposti unohdu narikkaan tai lounasravintolaan - sitä kannetaan ylpeydellä. Valikoimastamme löydät perinteiset laadukkaat sateenvarjot joista on saatavilla useita eri kokoja ja muotoja sekä monta eri väriä. Valitse yrityksesi ilmeeseen parhaiten sopiva sateenvarjo ja viimeistellään se yhdessä tyylikkäillä painatuksilla.

Sateenvarjot sopivat kenelle tahansa: työntekijälle joka työskentelee ulkona messuilla, myyjälle joka on matkalla palaveriin tien toiselle puolelle tai yrityspomolle jolla on golf-kierros kesken kun sade alkaa. Sateenvarjo painatuksella (esim. yrityksen logolla) on käytännöllinen liikelahja, joka tuo yrityksellesi näkyvyyttä katukuvassa, tilaisuuksissa, messuilla, urheilutapahtumissa ja muualla.

Katso myös: Kokoontaittuvat sateenvarjot Golf-sateenvarjot

Vapaa-aika

/

Sateenvarjot

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Tiesitkö? Alunperin sateenvarjo on saanut nimensä latinankielisestä umbra-sanasta (vrt. englanniksi: umbrella) joka tarkoittaa esineen peittämistä tai varjoa. Varjoja kerrotaan käytettäneen jo tuhansia vuosia sitten mm. Kreikassa, Egyptissä ja Kiinassa, jossa sateenvarjoa käytettiin suojana auringonpaahteelta. Sateenvarjojen suosio alkoi nousemaan vasta 1700-luvulla kun englantilainen Jonas Hanway keksi että varjoa voi myös käyttää sateensuojana. Hanway teki myös varjosta tyylikkään lisävarusteen jota jokaisen tyylitietoisen gentlemanin tuli kantaa mukanaan.

Vielä 1700-luvulla sateenvarjot painoivat lähes 5 kg sillä varsi oli valmistettu paksusta puusta tai valaan luista. 1800-luvun puolessavälissä englantilainen Samuel Fox keksi valmistaa sateenvarjon varren metallista - joka teki varjosta huomattavasti kevyemmän ja helpomman kantaa mukanaan. Seuraava suuri innovaatio sateenvarjoissa tapahtui vasta 1920-luvulla kun Saksalaiset keksivät kokoontaittuvan sateenvarjon. Kokoontaittuvat sateenvarjot ovat vielä tänäkin päivänä on suosittuja - vaikka materiaalit ovatkin muuttuneet suuresti 1900-luvun alusta.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi