Sateenvarjot

Sateenvarjo omalla painatuksella on käytännöllinen liikelahja, joka tulee käyttöön, kunhan se kestää käytössä. Siksi olemmekin valinneet valikoimaamme vain hintalaatusuhteeltaan hyviä sateenvarjoja.

Sateenvarjo on perinteinen liikelahja, mutta silti vielä ajankohtainen, sillä sateet tulevat joka syksy. Sateisiin onkin hyvä varautua oman yrityksen logolla varustetulla sateenvarjolla, jota voi jakaa esimerkiksi tärkeimmille asiakkaille.

Vapaa-aika

/

Sateenvarjot

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Sateenvarjo Painatuksella - Liikelahja joka kestää sään

Yrityksenne logolla painettu sateenvarjo on liikelahja joka kestää säätä ja tulee asiakkaallasi käyttöön juuri silloin kun hän sitä kaipaa. Siksi sateenvarjon laatuun kannattaa myös panostaa, jotta sateenvarjo myös toimii silloin kun sitä tarvitaan. Valikoimastamme löytyy ainoastaan hintalaatusuhteeltaan laadukkaita varjoja, jotka kestävät käyttöä hyvin. Kaikki sateenvarjomme voidaan viimeistellä omalla painatuksella.

Sateenvarjoja on pääsääntöisesti kolmen tyyppisiä. Perinteiset sateenvarjot ovat normaalin kokoisia suoralla varrella varustettuja sateenvarjoja. Kokoontaittuvat sateenvarjot, kuten nimestä voi päätellä, taittuvat kokoon ja menevät näin pieneen tilaan. Kolmas ryhmä ovat golf-sateenvarjot, jotka ovat selvästi tavallista isompia sateenvarjoja.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi