Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Sateenvarjot

Sateenvarjo omalla painatuksella on käytännöllinen liikelahja, joka tulee käyttöön, kunhan se kestää käytössä. Siksi olemmekin valinneet valikoimaamme vain hintalaatusuhteeltaan hyviä sateenvarjoja.

Sateenvarjo on perinteinen liikelahja, mutta silti vielä ajankohtainen, sillä sateet tulevat joka syksy. Sateisiin onkin hyvä varautua oman yrityksen logolla varustetulla sateenvarjolla, jota voi jakaa esimerkiksi tärkeimmille asiakkaille.

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Sateenvarjot - Brändin vahvistajina joka säällä

Kun ajattelet mainostusta ja yrityksesi näkyvyyden lisäämistä erottuvalla tavalla, miksi et harkitsisi sateenvarjoa painatuksella? Sateenvarjo ei ole pelkästään hyödyllinen liikelahja, vaan se tarjoaa myös laajan näkyvyyden yrityksellesi ulkona liikuttaessa. Vanno tarjoaa asiakkailleen erittäin kattavan ja monipuolisen valikoiman sateenvarjoja, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Halusitpa sitten taitettavia sateenvarjoja kaupunkielämän kiireisiin, elegantteja läpinäkyviä malleja tai jopa myrskyn- ja tuulenkestäviä versioita, meiltä löytyy varmasti täydellinen vaihtoehto. Lisäksi, yrityksesi logon tai sloganin painatus sateenvarjoon takaa, että mainoksesi erottuu massasta.

Sateenvarjot logolla - Erottaudu joukosta

Sateenvarjot logolla ovat erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat jättää unohtumattoman vaikutelman. Erikoisuutena ne eivät ainoastaan kerro brändistäsi, vaan myös osoittavat huolehtimisen ja suojelun symbolina, että pidät asiakkaistasi ja kumppaneistasi huolta. Oli sitten kyseessä yritystapahtuma, messut tai liikelahja, logollasi varustettu sateenvarjo antaa yrityksellesi ensiluokkaisen ja ammattimaisen ilmeen. Valitse sateenvarjot logolla, kun haluat viestisi pysyvän esillä säällä kuin säällä.

Laadukas sateenvarjo - Investoi sadepäivien varalle

Jokaisen yrityksen on tärkeää valita edustavat ja kestävät tuotteet, jotka heijastavat brändin arvoja ja laadun takausta. Laadukas sateenvarjo ei ole pelkästään välttämättömyys vaihtelevissa sääolosuhteissa, vaan se on myös oivallinen tapa näyttää yrityksenne huomiosta yksityiskohtiin ja sitoutumisesta laatuun. Suosittelemme erityisesti Swiss Peak AWARE™ 23"-27" laajennettavaa sateenvarjoa ja XD Design sateenvarjoa. Molemmat ovat tunnettuja kestävyydestään, sekä tyylikkyydestään.

Kokoontaitettava sateenvarjo - Kompakti mainosväline

Kokoontaitettava sateenvarjo on älykäs valinta yrityksille, jotka arvostavat sekä tyyliä, että hyödyllisiä tuotteita. Tämä kompakti, mutta tehokas mainosväline on täydellinen liikelahjaksi tai osaksi yrityksen mainoskampanjaa. Se yhdistää käytännöllisyyden ja brändin näkyvyyden yhteen ja samaan tuotteeseen. Vannon tarjoamat suositut ja laadukkaat kokoontaitettavat vaihtoehdot, kuten Montebello 21", 20” Oho-sateenvarjo sekä 21,5” Alex-sateenvarjo, ovat erinomainen esimerkki siitä, miten yritys voi yhdistää mainonnan ja käytännöllisyyden.

Myrskynkestävä sateenvarjo - Brändisi suojana säällä kuin säällä

Yritystoiminnassa yksityiskohdat ratkaisevat. Kun haluatte varmistaa, että asiakkaanne, työntekijänne tai yhteistyökumppanit ovat suojassa kaikissa sääolosuhteissa, myrskynkestävä sateenvarjo on viisas investointi. Ei ainoastaan suojana ankarilta sääolosuhteilta, vaan myös yrityksenne imagon vahvistajana. Perinteiset sateenvarjot voivat pettää kovassa tuulessa, mutta myrskynkestävä sateenvarjo on suunniteltu kestämään voimakkaimmatkin tuulenpuuskat. Vannon suosituimmat myrskynkestävät sateenvarjot, Tornado 30", Hurricane sateenvarjo ja Aware™ 27' Hurricane, edustavat alan huipputasoa. Ne ovat erittäin kestäviä ja siistejä, eli täydellinen yhdistelmä brändinne edustamiseksi.

Tuulenkestävä sateenvarjo - Vastuullinen valinta

Vannon valikoimista löydätte huippuluokan tuulenkestävät sateenvarjot, jotka ovat suunniteltu erityisesti haastavia sääolosuhteita varten. Suosituimpiin malleihimme kuuluvat 23” Kaia-sateenvarjo ja 23” Noon-sateenvarjo, jotka ovat tunnettuja kestävyydestään ja erinomaisuudestaan. Erityisen maininnan ansaitsee Birgit 21'' sateenvarjo, joka on valmistettu kierrätetystä PET-muovista. Se yhdistää tyylikkään muotoilun ja ympäristöystävällisyyden. Valitsemalla Vannon tuulenkestävän sateenvarjon näytätte, että arvostatte sekä laatua, että vastuullisuutta.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi