Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Reput

Reppu yrityksen logo painatuksella on yksi perinteisimmistä mainoslahjoista, joka pitää suosiotaan yllä vuosi toisensa jälkeen. Tähän on myös hyvä syy, reppu on käytännöllinen liikelahja, joka tulee käyttöön ja on siksi myös haluttu. Löydät alta laajan valikoiman erilaisia reppuja, jotka voidaan yksilöidä painatuksella tai brodeerauksella.

Etusivu

/

Laukut

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Reppu jokaiseen tarpeeseen

Reppu painatuksella on mainio tapa vahvistaa yrityksesi brändiä ja tehdä vaikutus niin asiakkaisiin kuin työntekijöihinkin. Vanno tarjoaa mahdollisuuden suunnitella täysin yrityksesi näköisen repun, joka erottuu edukseen. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman eri hintaluokissa, joka mahdollistaa juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivan ratkaisun. Voit luottaa siihen, että jokainen vaihtoehto on käytännöllinen ja tyylikäs. Valitsemalla meidät, varmistat, että repun painatus on ensiluokkainen ja vastaa tarkasti toiveitasi.

Reppu omalla painatuksella - Näkyvyyttä jokaisella askeleella

Reppu omalla painatuksella tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden levittää yrityksesi sanomaa luovalla ja huomiota herättävällä tavalla. Olipa kyseessä sitten yrityksen slogan, graafinen kuva tai logo, jokainen yksityiskohta suunnitellaan huolella täyttämään toiveenne. Tämä on erinomainen tapa erottautua kilpailijoista ja lisätä yrityksenne tunnettavuutta. Käyttämällä reppuja liikelahjana, voitte luoda pysyvän vaikutelman.

Reppu kannettavalle - Parhaat valinnat ammattilaisille

Reppu kannettavalle tietokoneelle on loistava valinta työntekijöille, jotka liikkuvat paljon. Tarjoamme laajan valikoiman malleja, jotka suojaavat arvokkaita laitteita ja helpottavat matkan tekoa. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Case Logic Notion -reppu kannettavalle tietokoneelle, 17,3” 29L, joka tarjoaa runsaasti tilaa ja suojaa laitteelle, Swiss Peak reppu kannettavalle ulkokäyttöön, joka on suunniteltu kestämään vaativia sääolosuhteita, sekä Swiss Peak business selkäreppu kannettavalle 17'', joka yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden.

Viikonloppureppu - Työ- ja vapaa-ajan matkoille

Viikonloppureppu on ihanteellinen valinta yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen tai yhteistyökumppaneilleen lahjan, joka tulee varmasti käyttöön. Esimerkiksi Swiss Peak viikonloppureppu AWARE™ XXL tarjoaa runsaasti tilaa vaatteille, teknisille laitteille ja muille matkatarvikkeille, joka tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon pidemmille matkoille. Swiss Peak laajennettava viikonloppureppu AWARE™ RPET 15.6" puolestaan tarjoaa joustavuutta ja mukautuvuutta. Laajennettava muotoilu mahdollistaa lisätilan käyttöönoton tarpeen mukaan, ja erillinen lokero 15.6 tuuman kannettavalle tietokoneelle lisää käytännöllisyyttä. Nämä mallit ovat valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka tukevat yritysten kestävän kehityksen tavoitteita.

Retkeilyreppu - Aktiiviseen elämäntyyliin

Retkeilyreppu sopii hyvin yrityksille, jotka järjestävät ulkoiluaktiviteetteja tai kannustavat työntekijöitään aktiiviseen elämäntyyliin. Tarjoamme laadukkaita vaihtoehtoja, kuten ALASCA retkeilyreppu, jossa on vedenpitävä pinnoite suojatakseen varusteita huonolta säältä. Tämän lisäksi valikoimassamme on Explorer PVC-vapaa keskikokoinen retkeilyreppu 26L, joka sopii lyhyemmille retkille, ja suurempi Explorer PVC-vapaa retkeilyreppu 40L, joka on ihanteellinen pidempiin seikkailuihin. Molemmat näistä malleista on valmistettu kestävistä materiaaleista ja niissä on integroitu sadesuoja.

Kylmälaukkureppu - Monipuolinen valinta

Kylmälaukkureppu, kuten Impact Aware™ 2-in-1 reppu ja kylmälaukku yhdistää repun käytännöllisyyden ja kylmälaukun toiminnallisuuden, tarjoten optimaalisen ratkaisun lounaan säilyttämiseen viileänä. Tämä malli on suunniteltu kestämään käyttöä vaativissakin olosuhteissa, ja sen ekologinen valmistusprosessi tukee yritysten ympäristötietoisia arvoja. Lisäksi repun monipuolisuus varmistaa, että se palvelee monenlaisia käyttötarkoituksia.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi