Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Reput

Reppu yrityksen logo painatuksella on yksi perinteisimmistä mainoslahjoista, joka pitää suosiotaan yllä vuosi toisensa jälkeen. Tähän on myös hyvä syy, reppu on käytännöllinen liikelahja, joka tulee käyttöön ja on siksi myös haluttu. Löydät alta laajan valikoiman erilaisia reppuja, jotka voidaan yksilöidä painatuksella tai brodeerauksella.

Etusivu

/

Laukut

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Mainosreppu, tai reppu painatuksella on käytännöllinen liikelahja, joka tulee käyttöön. Tyylikäs ja hyvin suunniteltu painatus takaa sen, että yrityksesi saa hyvin näkyvyyttä mainosrepun avulla. Yksi mainosrepun kantaja saattaa koulu- tai työmatkallaan tuoda näkyvyyttä yrityksenne logolle kymmenien, tai jopa satojen näkymäkertojen edestä. Reppuja löytyy edullisista muutaman euron mainosrepuista repuista aina huippulaadukkaisiin merkkireppuihin asti. Reppu painettuna on siis käytännöllinen liikelahja, joka tuo yrityksellesi näkyvyyttä useiden vuosien ajan.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi