Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Termokset

Termokset, tai termospullot omalla painatuksella on liikelahjojen kestosuosikki, sillä termokset ovat olleet pidettyjä liikelahjoja lahjan saajien keskuudessa. Valikoimastamme löydät edullisemmat termosullot, mutta myös laadukkaammat merkki-termokset. Termospulloon voidaan tehdä logomerkkaus laserkaivertamalla, tai painatuksella.

Katso myös: Termosmukit, Mukit

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Termokset omalla painatuksella - Oma kädenjälki matkassasi

Termokset omalla painatuksella mahdollistaa yrityksesi suunnitella ja toteuttaa omannäköisen termoksen, joka ei ainoastaan pidä juomaa optimaalisessa lämpötilassa, vaan myös näyttää tyylikkäältä ja yksilölliseltä. Meidän laaja valikoimamme tarjoaa niin monia vaihtoehtoja, että on helppo löytää termos, joka vastaa yrityksenne makuun ja tarpeisiin. Erilaiset värit, koot, mallit ja painatusvaihtoehdot antavat sinulle vapaat kädet suunnitella termoksen, joka vastaa yrityksenne yksilöllisiä vaatimuksia. Valitsemalla termokset omalla painatuksella, voitte painaa niihin esimerkiksi yrityksenne logon, sloganin tai kuvituksen, te päätätte!

Katso suosituimmat termoksemme: Easy Lock Termosmuki, Swiss Peak Termos, RCS Easy Lock Termos

 

Termosmuki omalla kuvalla - Tee jokaisesta juomahetkestä ainutlaatuinen

Termosmuki omalla kuvalla on erinomainen tapa tuoda yrityksenne brändiä esille ainutlaatuisella ja käytännöllisellä tavalla. Olipa kyseessä sitten yrityksenne työntekijöiden motivointi tai asiakkaanne ilahduttaminen, räätälöidyt termosmukit ovat mainio tapa luoda positiivisia vaikutelmia. Hyödyntäkää mukin pinta-alaa esimerkiksi omalla logolla tai tuotekuvilla. Meillä on käytettävissä joukko ammattitaitoisia suunnittelijoita, jotka auttavat sinua toteuttamaan ideasi.

Bestseller Termosmukit: Mojave Termosmuki, Zissou Termosmuki, Pieni termosmuki korkkipohjalla

 

Termos juomapullo - Älykäs valinta aktiiviseen elämäntapaan

Termos juomapullo on täydellinen valinta aktiiviseen elämäntapaan tai mihin tahansa arjen seikkailuun. Se tarjoaa optimaalisen ratkaisun juomien kuljetukseen ja säilytykseen. Innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta termos juomapullo on helppo avata ja sulkea, jonka lisäksi se on tiivis, joten sinun ei tarvitse huolehtia vuodoista tai sotkuista. Lisäksi termos juomapullo on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Se on kestävä, uudelleenkäytettävä ja se vähentää tarvetta kertakäyttöisille juomapulloille.

Suositut termos juomapullot: Kompakti Termos Juomapullo, Kuparieristetty termospullo, Vasa Termospullo

 

Terästermospullo - Juomasi aina oikeassa lämpötilassa

Tuntuuko siltä, että tavalliset muovipullot eivät kestä kovaa käyttöä tai säilytä juomiesi lämpötilaa toivotulla tavalla? Terästermospullo on vastaus näihin haasteisiin. Se on kestävä, tyylikäs ja toiminnallinen ratkaisu, joka tekee nesteytyksestä helppoa ja mukavaa missä tahansa tilanteessa. Terästermospullo on ihanteellinen valinta pitkille retkille, treeneihin tai päivittäiseen käyttöön. Lisäksi teräksen luontainen kestävyys ja iskunkestävyys takaavat, että pullo säilyttää muotonsa ja toiminnallisuutensa myös aktiivisessa käytössä.

Katso nämä teräspullot: Ruostumaton Terästermospullo, Thor terästermospullo

 

Ruokatermos - Tuo kotikeittiön maut mukanasi minne tahansa 

Ruokatermos on suunniteltu pitämään ateriasi miellyttävän kuumana tai kylmänä tuntikausia, jolloin voit nauttia terveellisestä ja ravitsevasta ateriasta juuri silloin, kun haluat. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruokatermos on paitsi kestävä ja pitkäikäinen, myös helppo puhdistaa. Vannon ruokatermos on muotoiltu siten, että se on helppo avata ja sulkea, jopa silloin kun se on täynnä kuumaa ruokaa. Sen tiiviin kannen ansiosta voit kuljettaa suosikkiaterioitasi mukanasi ilman vuotojen pelkoa. 

Suositut ruokatermokset: Bogota Ruokatermos, Swiss Peak Ruokatermos

 

Nesteytys on tärkeää - Pidä siitä huoli termospullo 1l avulla

Tarvitsetko luotettavan ja riittävän suuren termospullon, joka ei petä missään tilanteessa? Termospullo 1l on suunniteltu vastaamaan käyttäjän tarpeita, tarjoten sinulle mahdollisuuden nauttia lempijuomaasi määrästä riippumatta. Sen kevyt mutta kestävä rakenne tekee siitä helpon kuljettaa. Termospullo 1l on varustettu kätevällä korkilla, joka toimii myös kuppina. Pullo on myös helppo täyttää ja puhdistaa, jonka ansiosta se on käytännöllinen sekä arjessa että seikkailuissa.

 

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi