Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Termosmukit

/

Mojave-termosmuki Musta
Mojave-termosmuki Musta
Mojave-termosmuki Musta
Mojave-termosmuki Musta
Mojave-termosmuki Musta
Mojave-termosmuki Musta

Unbranded

Mojave-termosmuki

131770

Mojave-termosmuki on hyvä valinta, kun haluat antaa merkityksellisen ja huomiota herättävän yrityslahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Termosmuki painatuksella ei ainoastaan ole toimiva markkinointiväline, vaan myös parantaa yrityksesi ja sen sidosryhmien välistä liittoa. Valitse mainoslahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa vastaanottajaa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. Mojave termosmuki on myös kustannustehokas vaihtoehto liikelahjaksi, tarjoten laadukasta ja käyttökelpoista tavaraa maltillisin kustannuksin.

  • Painatustavat: laserkaiverrus ja tampopainatus
  • Värivaihtoehdot: Musta, sininen, harmaa, valkoinen, punainen ja vihreä
  • Materiaali: ruostumaton teräs ja PP-muovi
  • Tilavuus: 300 ml

Mojave-termosmuki pitää kuumat juomat lämpimänä pidempään. Tukevan ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta kaikki tähän juomapulloon sijoitetut logot keräävät hyvin huomiota. Kestää korroosiota ja on helppo puhdistaa. Kierrekansi tekee juomapullon avaamisen ja sulkemisen helpoksi ja tekee juomisesta helppoa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Mojave-termosmuki Musta
Mojave-termosmuki Sininen
Mojave-termosmuki Hopea
Mojave-termosmuki Valkoinen
Mojave-termosmuki Punainen

Määrä

kpl

248,50 €

Toimiva liikelahja - Termosmuki

Mojave termosmukissa materiaalina on erinomainen ruostumaton teräs ja PP-muovi. Mojave termosmukin tilavuus on 300 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nauttimiseen. Mojave termosmuki on sekä käytännöllinen että pitkäikäinen, ja se tekee siitä erinomaisen lahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Mojave termosmuki - Mainoslahja, joka luo yhteisöllisyyttä

Termosmuki on hyödyllinen mainoslahja, joka löytää paikkansa monen ihmisen jokapäiväisessä elämässä. Kun termosmukissa on brändin logo, motto tai muu viesti, se tarjoaa jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten Mojave termosmuki voi toimia laadukkaana mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää termosmukia töissä, kotona tai reissuilla. Kun mukit jaetaan henkilöstölle tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne voimistavat yrityksen imagoa. Liikelahjana jaettu muki jää monesti käyttöön pitkäksi aikaa. Se tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin monet eri liikelahjat.

Käyttöä kestävä ja laadukas painatus - Vanno mukit

Painatuksen avulla voit tehdä Mojave termosmukista erittäin ainutlaatuisen. Voit lisätä siihen yrityksesi logon, iskulauseen tai jopa henkilökohtaisen viestin, joka tekee lahjasta yksilöllisen ja vaikuttavan. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että brändisi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä aina yrityksesi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi