Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Take away mukit

/

Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Musta
Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Musta
Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Musta
Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Musta
Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Musta
Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Musta

GRS termosmuki PP:stä flip-kannella

125096

Monipuolinen ja kestävä GRS termosmuki on loistava liikelahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Termosmuki painatuksella on paitsi vaikuttava markkinointiväline, myös keino lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä liittoa. Hanki liikelahja, joka kestää ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. GRS termosmuki on myös sopuhintainen vaihtoehto liikelahjaksi, kun toiveena on paljon huippuluokkaista ja hyödyllistä tavaraa pienillä kustannuksilla.

  • Painatustavat: tampopainatus
  • Värivaihtoehdot: Musta, harmaa, valkoinen, sininen ja vihreä
  • Materiaali: kierrätetty polypropeeni
  • Tilavuus: 300 ml

GRS termosmuki on valmistettu GRS kierrätetystä PP:stä. GRS-sertifiointi varmistaa kierrätysmateriaalien täydellisen sertifioidun toimitusketjun. Termosmukissa on flip-kansi, joka mahdollistaa helpon juonnin tien päällä. Kierrätetyn materiaalin kokonaismäärä: 97% perustuen tuotteen painoon. Vain käsinpesu. Sisältää FSC®-sertifioidun kraft-lahjapakkauksen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Musta
Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Kivihiilen
Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Valkoinen
Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Sininen
Grs Termosmuki Pp:stä Flip-kannella Vihreä

Määrä

kpl

591,50 €

Toimiva liikelahja - Termosmuki

GRS termosmukissa materiaalina on korkealaatuinen kierrätetty polypropeeni. GRS termosmukin tilavuus on 300 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nautiskeluun. GRS termosmuki on sekä Upea että pitkäikäinen, ja se tekee siitä korkealaatuisen mainoslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

GRS termosmuki - Yrityslahja, joka luo yhteisöllisyyttä

Termosmuki on käytännöllinen esine, joka löytää paikkansa monen ihmisen päivittäisessä arjessa. Kun termosmukissa on yrityksen logo, iskulause tai muu sanoma, se luo jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten GRS termosmuki voi toimia laadukkaana mainosvälineenä, kun lahjan saaja käyttää termosmukia tapahtumissa, kotona tai matkoilla. Kun mukit jaetaan henkilöstölle tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne vahvistavat yrityksen brändiä. Liikelahjana annettu muki jää monesti käyttöön pitkäksi aikaa. Tämä tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin monet eri liikelahjat.

Käyttöä kestävä ja laadukas painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä GRS termosmukista erittäin ainutlaatuisen. Lahjaan painatetaan esimerkiksi yrityksesi logo, iskulause tai jokin viesti, joka tekee yrityslahjasta henkilökohtaisen ja unohtumattoman. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä jatkuvasti yrityksesi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi