Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Termospullot

Laadukkaat termospullot yrityksen omalla logolla. Eristetty termospullo pitää juoman kuumana tai kylmänä pitkään. Termospullo toimii siis niin pakkasilla tarjoten lämmikettä kuin myös kesähelteellä tarjoten kylmän raikasta juotavaa.

Laajasta valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia pulloja. Parhaissa termospulloissamme on käytetty kuparia ja ne on tyhjiöeristettyjä.

Logon tai muun painatuksen merrkaus termospulloon onnistuu laserkaiverruksena, tai tavallisena painatuksena. Uutuutena osaan pulloista voidaan tehdä myös pullon kiertävä moniväripainatus, joka takaa että pullosta tulee näyttävä ja oman näköinen. Autamme mielellämme suunnittelemaan yrityksenne ilmeeseen istuvan termospullon. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Termokset

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi