Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Termosmukit

/

Zissou-termosmuki Hopea
Zissou-termosmuki Hopea
Zissou-termosmuki Hopea
Zissou-termosmuki Hopea
Zissou-termosmuki Hopea

Unbranded

Zissou-termosmuki

131778

Zissou-termosmuki on loistava valinta, kun haluat antaa olennaisen ja huomiota herättävän liikelahjan asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Termosmuki painatuksella ei ainoastaan ole tehokas markkinointiväline, vaan myös vahvistaa yrityksesi ja sen sidosryhmien välistä liittoa. Valitse yrityslahja, joka kestää aikaa ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön tärkeydestä. Zissou termosmuki on myös edullinen vaihtoehto liikelahjaksi, tarjoten huippuluokkaista ja hyödyllistä tavaraa pienellä hinnalla.

  • Painatustavat: laserkaiverrus, tampopainatus ja silkkipainatus
  • Värivaihtoehdot: Harmaa
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Tilavuus: 500 ml

Zissou-termosmuki on kaksiseinäinen, värikäs termosmuki. Mukista on helppo juoda, koska siinä on työnnettävä kansi. Kansi ja runko samanvärisiä.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Hopea

Zissou-termosmuki Hopea

Määrä

kpl

658,00 €

Käyttökelpoinen liikelahja - Termosmuki

Zissou termosmukissa materiaalina on laadukas ruostumaton teräs. Zissou termosmukin tilavuus on 500 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi juomiseen. Zissou termosmuki on sekä käytännöllinen että kestävä, ja se tekee siitä loistavan yrityslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Zissou termosmuki - Liikelahja, joka tarjoaa näkyvyyttä

Termosmuki on hyödyllinen mainoslahja, joka löytää paikkansa monen ihmisen päivittäisessä arjessa. Kun termosmukissa on yrityksen logo, slogan tai muu viesti, se antaa jatkuvaa näkyvyyttä brändillesi. Siten Zissou termosmuki voi toimia tehokkaana mainosvälineenä, kun lahjan saaja käyttää termosmukia työpaikalla, kotona tai reissuilla. Kun mukit jaetaan henkilöstölle tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne voimistavat yrityksen kuvaa. Yrityslahjana annettu termosmuki jää monesti käyttöön pitkäksi aikaa. Se merkitsee, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat kauemmin kuin monet muut yrityslahjat.

Aikaa kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Personoidulla painatuksella voit tehdä Zissou termosmukista erittäin ainutlaatuisen. Voit lisätä siihen yrityksesi logon, iskulauseen tai jopa henkilökohtaisen viestin, joka tekee yrityslahjasta uniikin ja mieleenpainuvan. Painatuksen avulla voit myös varmistaa, että brändisi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä aina brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi