Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718
< Takaisin Blogilistaan

Liikelahja Englantiin

29.9.2014

Tällä viikolla jatkamme Eurooppalaisen liikelahjakulttuurin tutkimista. Tässä kirjoituksessa käsittelemme Englannin liikelahjakulttuuria ja annamme muutaman hyvän lahjavinkin joilla voit ilahduttaa englantilaisen asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi.

Englannin liikelahjakulttuuri

Viime viikolla kerroimme siitä kuinka saksalaiset eivät odota saavansa liikelahjaa, sama pätee myös englantilaisiin; he eivät odota saavansa liikelahjaa koska liikelahjat eivät varsinaisesti kuulu heidän liiketapoihinsa. Liikelahja on kuitenkin sopiva tapa jolla voit osoittaa kiitollisuutta pitkään kestäneessä liikesuhteessa tai suuren projektin päätyttyä onnistuneesti. Mikäli asioit viranomaisten kanssa, suosittelemme ettet hanki liikelahjaa lainkaan, sillä epäilyt lahjonnalle nousisivat ja saattaisit näin lahjan vastaanottajan epämukavaan tilanteeseen.

Mitä liikelahjaksi englantilaiselle kumppanille tai asiakkaalle?

Monissa englantilaisissa yrityksissä on tarkat ohjeet siitä, että minkälaisia liikelahjoja yritys voi vastaanottaa, joten sinun ei tule masentua siitä jos esim. asiakkaasi kieltäytyy vastaanottamasta lahjaa. Englantilaisille on tärkeää ettei liikelahja vaikuta lahjukselta, siitä syystä onkin tärkeää muistaa että antamasi lahja ei koskaan saa olla liian arvokas. Lahjojen suositeltava arvo vaihtelee lahjan vastaanottajan aseman mukaan: mikäli lahja on suunnattu toimitusjohtajalle, saa se olla arvokkaampi.

Pieni ja tyylikäs lahja on hyvä valinta

Parhaiten englantilaiselle sopii pieni ja symbolinen liikelahja joka tulee käyttöön hänen työhuoneeseensa. Liikelahja voi olla jokin pieni, tyylikäs ja yrityksen logolla varustettu esine, esim.

  Liikelahjaksi sopii myös vapaa-aikaan ja lahjan vastaanottajan harrastuksiin liittyvät tuotteet, kuten esim.

  Myös kotimaiset tuotteet sopivat hyvin annettaviksi liikelahjoina Englantiin. Englantilaiset arvostavat myös suomalaista ruokatavaraa, kuten lakkahilloa, poronlihaa tai lohta. Englannissa liikelahjaksi sopii myös hyvin että viet asiakkaasi tai yhteistyökumppanisi syömään tarjoamalla hänelle lounaan tai illallisen. Mikäli haluat osoittaa oikein suurta kiitostusta, viet asiakkaasi tai kumppanisi teatteriin!

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi