Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Muistilehtiöt

Muistilehtiöt omalla logolla ja painatuksella

Kattava valikoima erikokoisia ja erilaisia muistilehtiöitä. Muistilehtiöt voidaan kustomoida neliväripainatuksella jokaiselle sivulle. 

Etusivu

/

Toimisto

/

Hinta

-

Muistilehtiöt yrityksesi brändin vahvistajana

Kun puhutaan yrityksen brändäyksestä ja mainonnasta, pienetkin yksityiskohdat voivat tehdä suuren vaikutuksen. Muistilehtiö ei ole pelkästään väline muistiinpanojen tekemiseen, vaan se voi olla myös tehokas markkinointiväline. Vannon muistilehtiöt antavat mahdollisuuden tuoda yrityksesi esiin jokapäiväisessä käytössä. Olipa kyseessä sitten kokoushuoneessa tehdyt muistiinpanot tai asiakastapaamisten yhteydessä jaettavat lehtiöt. Kiitos edistyneen painatustekniikkamme, voit suunnitella räätälöityjä muistilehtiöitä, jotka heijastavat yrityksesi ilmettä ja viestivät haluamaasi sanomaa. Valitsemalla Vannon varmistat, että saat korkealaatuiset muistilehtiöt.

Muistilehtiö omalla painatuksella - Jätä mieleenpainuva vaikutelma

Muistilehtiö omalla painatuksella on käytännöllinen ja henkilökohtainen tapa ilmaista yrityksen arvoja. Se voi olla inspiroiva lause, taidekuvitus tai muu persoonallinen elementti, muistilehtiö omalla painatuksella kertoo yrityksestäsi enemmän kuin sanat. Olipa kyse sitten koulutuksista, yrityksen sisäisistä palavereista tai potentiaalisten asiakkaiden tapaamisista, räätälöity muistilehtiö luo ammattimaisen ja mieleenpainuvan vaikutelman. Investoimalla laadukkaaseen muistilehtiöön omalla painatuksellanne voitte olla varmoja, että yrityksenne viesti näkyy jokaisella sivulla.

Muistilehtiö logolla - Yksinkertainen tapa erottua

Muistilehtiö logolla edustaa yrityksenne brändiä. Jokainen muistiinpano, joka tehdään tällaiseen lehtiöon, linkittyy vahvasti yrityksenne logoon ja sen mukanaan tuomaan mielikuvaan. Kun työntekijänne tai asiakkaanne käyttävät muistilehtiötä logolla, se vahvistaa yrityksenne läsnäoloa ja luo yhtenäisen ilmeen kaikessa, mitä teette. Tällainen huomio yksityiskohtiin osoittaa, että olette valmiita panostamaan laatuun ja yksilöllisyyteen. Muistilehtiö logolla on hiljainen, mutta tehokas viestijä.

A4 muistilehtiö - Tilaa ideoiden hahmotteluun

A4 muistilehtiö on yrityksille korvaamaton työkalu. Sen suuri koko antaa enemmän tilaa ideoiden visuaaliselle hahmottelulle, pitkille muistiinpanoille ja kokouspöytäkirjoille. A4-koossa olevat muistilehtiöt, kuten Desk-Mate®-muistio A4, Desk-Mate® A4-koon kierrätetty muistio ja Desk-Mate®-muistio kannella A4 ovat saavuttaneet suuren suosion. Ne ovat käytännöllisiä, sekä laadukkaasti valmistettuja, jotka tekevät niistä ihanteellisia valintoja ammattimaiseen ympäristöön. Kun haluatte varmistaa, että tiiminne on varustettu parhailla työvälineillä ideoiden tallentamiseen ja jakamiseen, A4 muistilehtiö on erinomainen valinta.

Muistilehtiö A6 - Kompakti ratkaisu yrityksen tarpeisiin

Muistilehtiö A6 on kompakti valinta yrityksille, jotka arvostavat tehokkuutta. Tämän kokoluokan muistilehtiö mahtuu helposti taskuun, laukkuun tai salkkuun, tarjoten silti riittävästi tilaa tärkeille muistiinpanoille ja huomioille. Desk-Mate®-sarjasta löytyvät vaihtoehdot, kuten Desk-Mate® A6-koon kierrätetty muistio ja Desk-Mate®-muistio A6 ovat nousseet suureen suosioon. Ne korostavat yrityksen ympäristöystävällisiä arvoja, jonka lisäksi ne heijastavat ammattimaisuutta ja huolellisuutta. Olipa yrityksenne tiimillä edessään messut, asiakastapaamiset tai kenttätyö, Muistilehtiö A6 on aina valmis tallentamaan ajatuksenne.

Kierrätetty muistilehtiö - Vastuullinen valinta

Kierrätetty muistilehtiö on ekologinen valinta, sekä osoitus yrityksesi sitoutumisesta kestävään kehitykseen ja vastuullisuuteen. Tänä päivänä kuluttajat ja yhteistyökumppanit arvostavat yhä enemmän yrityksiä, jotka ottavat aktiivisia askelia ympäristön suojelemiseksi. Desk-Mate®-sarjan kierrätetyt muistilehtiö vaihtoehdot, kuten Desk-Mate® A3-koon kierrätetty muistio, Desk-Mate® A2-koon kierrätetty muistio ja Desk-Mate® 1/3 A4-koon kierrätetty muistio ovat erinomaisia valintoja yrityksille, jotka haluavat yhdistää toiminnallisuuden ja ekologisuuden. Näiden tuotteiden avulla yrityksesi voi viestiä arvoistaan jokaisella kerralla, kun joku tekee muistiinpanon.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi