Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Joulun Liikelahjat

/

Lahjakortit

/

Lahjakortit henkilökunnalle
Lahjakortit henkilökunnalle

Lahjakortti Imperial

Lahjakortin viehätys ei rajoitu vain yksilölliseen valinnanvapauteen. Se on erinomainen tapa arvostaa työntekijöitäsi tai asiakkaitasi, antaen heille ilon valita juuri se, mikä heitä eniten miellyttää laajasta ja laadukkaasta valikoimasta. Lahjakortin valikoimassa on tuotteita useilta huippubrändeiltä.

Lahjakortti osoittaa, että arvostat lahjansaajan valinnanvapautta ja annat heille mahdollisuuden hemmotella itseään parhailla mahdollisilla tuotteilla. Lahjakortti on käytännöllinen ja ajanmukainen lahja, joka sopii kaikille. Se poistaa lahjanantajan epävarmuuden ja antaa lahjansaajalle mahdollisuuden hankkia juuri sen, mitä hän on aina halunnut.

Lahjakortin voi toteuttaa myös digitaalisena, ja sen voi toimittaa sähköpostitse. Hintaan sisältyy toimitus lahjansaajalle lähimpään noutopisteeseen. Olipa kyseessä sitten työntekijän palkitseminen, asiakkaan kiittäminen tai erityisen projektin onnistumisen juhlistaminen, lahjakortti on täydellinen ratkaisu.

Selaa lahjakortin valikoimaa täältä: https://getmygift.com/fi, käyttämällä testikoodia: IMPERIAL-DEMO

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Lahjakortit henkilökunnalle

Määrä

kpl

424,50 €

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi