Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Joulun Liikelahjat

Liikelahjat ja yrityslahjat jouluksi voivat olla lahjoja työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Sopivalla joululahjalla osoitat lahjan vastaanottajalle että välität hänestä ja että haluat ilahduttaa häntä. Sekä työntekijät että asiakkaat kokevat lahjan vastaanottamisen miellyttävänä kokemuksena mikäli lahjan ostaja valitsee lahjan oikein - laadukas lahja kasvattaa myönteistä suhtautumista lahjan antajaan sekä työntekijöiden että asiakkaiden joukossa.

 

Tälle sivulle olemme keränneet perinteisen joulun liikelahjakokoelmamme, josta löydät sopivat joululahjat henkilöstölle, sekä asiakkaille. Kokoelmaan on valittu käytännöllisiä ja laadukkaita tuotteita, jotka tulevat käyttöön ja ilahduttavat lahjan saajaa. Joululahjan valinta kannattaa tehdä huolella, jotta päästään haluttuun lopputulokseen. Sivun alareunasta löydät lisää vinkkejä joita suosittelemme että käytät miettiessäsi joululahjaa henkilöstölle tai asiakkaille.

 

Joulun liikelahjat

Etusivu

/

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi