Joulun Liikelahjat

Liikelahjat ja yrityslahjat jouluksi voivat olla lahjoja työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Sopivalla joululahjalla osoitat lahjan vastaanottajalle että välität hänestä ja että haluat ilahduttaa häntä. Sekä työntekijät että asiakkaat kokevat lahjan vastaanottamisen miellyttävänä kokemuksena mikäli lahjan ostaja valitsee lahjan oikein - laadukas lahja kasvattaa myönteistä suhtautumista lahjan antajaan sekä työntekijöiden että asiakkaiden joukossa.

 

Tälle sivulle olemme keränneet perinteisen joulun liikelahjakokoelmamme, josta löydät sopivat joululahjat henkilöstölle, sekä asiakkaille. Kokoelmaan on valittu käytännöllisiä ja laadukkaita tuotteita, jotka tulevat käyttöön ja ilahduttavat lahjan saajaa. Joululahjan valinta kannattaa tehdä huolella, jotta päästään haluttuun lopputulokseen. Sivun alareunasta löydät lisää vinkkejä joita suosittelemme että käytät miettiessäsi joululahjaa henkilöstölle tai asiakkaille.

Katsomyös: Joululahjasetit

Joulun liikelahjat

LIIKELAHJAT JA YRITYSLAHJAT JOULU: JOULULAHJA TYÖNTEKIJÖILLE JA ASIAKKAILLE

 

Miksi antaa yrityslahjat jouluna? Koska joululahja työntekijöille on täydellinen tapa näyttää työntekijöille että yritys välittää heistä, arvostaa heidän työpanostaan ja että yritys haluaa ilahduttaa heitä. Joululahjan ostaminen työntekijöille saattaa kuitenkin tuntua vaikealta koska erilaisia vaihtoehtoja on niin monia. Henkilökunnan joululahja kannattaa valita apuna käyttäen seuraavat ohjeita kun valitset yrityksesi yrityslahjat joulu :

 

1. Aseta jokin tavoite, jonka haluat saavuttaa antamalla joululahja työntekijöille. Tavoite voi olla esim. työntekijöiden ilahduttaminen, aktivointi tai rentouttaminen.

 

2. Mieti minkälainen kohderyhmä on, jolle aiot ostaa liikelahjat jouluksi. Onko työntekijöissä enemmän miehiä vai naisia, onko suurin osa aktiiviliikkujia vai nauttivatko he enemmän esim. hyvästä ruoasta, ovatko työntekijät perheellisiä ja niin edelleen.

 

3. Valitse joululahja jolla saavutat asettamasi tavoitteen kyseisen kohderyhmän kohdalla. Huom! Yhdellä lahjalla et pysty ilahduttamaan kaikkia; parhaiten saavutat tavoitteesi muutamalla erilaisella lahjalla (jotka sopivat suurimmille kohderyhmille henkilöstössä).

 

Henkilökunnan joululahjojen lisäksi täytyy muistaa että jouluun kuuluu myös lahjan hankkiminen asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille! Joululahja asiakkaalle on täydellinen tapa osoittaa kiitosta kuluneen vuoden yhteistyöstä ja varmistaa että se myös jatkuu seuraavan vuoden puolella. Laadukas joululahja ilahduttaa asiakasta, lisää myönteistä suhtautumista lahjan antajaan ja vahvistaa näin ollen asiakassuhdetta.

 

Aivan kuten henkilökunnan joululahjoja valitessa; älä osta asiakkaallesi sitä ensimmäistä päähänpistosta, vaan mieti tarkkaan minkälaisella lahjalla sinä voit ilahduttaa asiakastasi eniten ja näin vahvistaa suhdettanne. Asiakkaan yrityslahjaa jouluksi hankkiessa on tärkeää sijoittaa laadukkaaseen lahjaan joka viestii että välität asiakkaastasi ja yhteistyöstänne.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi