Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Lahjakortit

Lahjakortit yrityksille nopealla toimituksella!

Tilaa lahjakortti joululahjaksi henkilöstölle tai asiakkaille ja anna lahjan saajan valita mieluinen tuote kattavasta valikoimasta. Lahjakortteja löytyy monta eri tasoa joissa kaikissa laaja valikoima.

Lahjakortit voidaan toimittaa fyysisinä kortteina muutamassa päivässä, tai digitaalisessa muodossa jopa 24 tunnissa.

Etusivu

/

Joulun Liikelahjat

/

Hinta

-

Lahjakortti verkkokauppaan - Täydellinen lahja jokaiselle

Lahjakortti on erinomainen tapa antaa saajalleen vapaus valita juuri se lahja, josta hän pitää eniten. Kun valitset Vannon lahjakortin, valitset laatua ja monipuolisuutta. Meidän valikoimamme kattaa eri hintaluokissa olevia lahjakortteja, joten voitte mukauttaa lahjan budjettiinne sopivaksi. Mitä korkeampi hinta, sitä ylellisempi valikoima odottaa saajaa. Olipa kyseessä Fiskarsin keittiövälineet, Finnkinon elokuvaelämykset, Iittalan tyylikkäät astiat, Remingtonin huippuluokan elektroniikka tai Vingan laadukkaat kodin tuotteet, meiltä löytyy jokaiseen makuun jotakin. Tämä tekee lahjakortistamme erittäin hyvän valinnan yrityksille, jotka haluavat antaa työntekijöilleen tai yhteistyökumppaneilleen ainutlaatuisen ja arvostetun lahjan.

Sähköinen lahjakortti - Moderni tapa muistaa ja palkita

Sähköinen lahjakortti tuo mukanaan modernin ja vaivattoman tavan muistaa työntekijöitä tai palkita yhteistyökumppaneita. Digitaalisen muodon ansiosta lahjan antaminen ja vastaanottaminen on nopeampaa kuin koskaan ja se vähentää samalla fyysistä jälkeä, sekä resurssien käyttöä. Lisäksi sähköisen lahjakortin voi helposti toimittaa saajalle sähköpostitse, joka tekee siitä erinomaisen valinnan myös viime hetken lahjaksi. Ei enää postitus viiveitä tai kadonneita kortteja, digitaalinen lahjakortti on täällä tehdäkseen lahjan antamisesta sujuvampaa.

Lahjakortti yritykselle - Arvostuksen ja kiitollisuuden osoitus

Lahjakortti yritykselle tarjoaa oivan keinon vahvistaa suhteita sekä työntekijöihin, että asiakkaisiin. Se on tehokas tapa näyttää arvostusta, kannustaa saavutuksiin tai toivottaa uusi asiakas tervetulleeksi. Kun yritys antaa lahjakortin, se viestii huomioivansa yksilön ja arvostavansa hänen panostaan. Olipa kyseessä juhlapyhä, merkkipäivä tai muu erityinen tilanne, lahjakortti antaa mahdollisuuden tehdä vaikutuksen henkilökohtaisella ja muistettavalla tavalla.

Lahjakortti työntekijälle - Kiitä ja kannusta

Lahjakortti työntekijälle on ainutlaatuinen tapa osoittaa kunnioitusta ja kiitollisuutta hänen panoksestaan yrityksen menestykselle. Se ei ole vain materiaalinen ele, vaan viesti siitä, että hänen työnsä ja omistautumisensa on huomattu. Lahjakortilla voidaan juhlistaa merkittäviä saavutuksia tai yksinkertaisesti antaa pieni piristys arjen keskelle. Työntekijälle annettu lahjakortti parantaa työmotivaatiota, sitoutumista ja yrityksen yhteisöllisyyttä, kun jokainen tuntee olevansa arvokas osa tiimiä.

Lahjakortti lahjaksi - Henkilökohtaisen valinnan vapaus

Lahjakortti lahjaksi on sekä harkittu, että joustava valinta. Sen sijaan, että yrittäisit arvuutella saajan toiveita, annat hänelle vapauden valita itse. Lahjakortti lahjaksi voi olla se ratkaisu, joka poistaa lahjan valitsemisen paineet ja antaa tilaa todelliselle ilolle ja yllätykselle, kun saaja löytää täydellisen tuotteen omien toiveidensa mukaan.

Lahjakortti yrityslahja - Mieleenpainuva vaikutus

Lahjakortti yrityslahjaksi on mieleenpainuva valinta, joka luo positiivista mielikuvaa yrityksestäsi. Yrityslahjana annettava lahjakortti mahdollistaa yritysten välisen yhteistyön vahvistamisen ja huomionosoituksen tärkeästä kumppanuudesta. Tällainen lahja heijastaa yrityksesi modernia otetta ja ymmärrystä ajankohtaisista trendeistä. Sen sijaan, että tarjoaisit perinteisiä esineitä, lahjakortti yrityslahjana osoittaa panostustasi kestävyyteen. Se on ekologinen valinta, sekä osoitus siitä, että haluat tarjota jotain erityistä ja henkilökohtaista. Tällä tavoin yrityksesi jättää positiivisen ja pysyvän jäljen lahjan saajan mieleen.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi