Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Avaimenperät

/

Muut avaimenperät

/

Homer Round. Pyöreä Avaimenperä Bambusta Natural
Homer Round. Pyöreä Avaimenperä Bambusta Natural
Homer Round. Pyöreä Avaimenperä Bambusta Natural
Homer Round. Pyöreä Avaimenperä Bambusta Natural

hi!dea™

HOMER ROUND. Avaimenperä

158493

HOMER ROUND - Tyylikäs ja ekologinen bambuinen avaimenperä metallireunuksella. Pyöreä muotoilu ja laadukkaat materiaalit takaavat kestävyyden. Personoi avaimenperä yrityksesi logolla tai viestillä useilla eri painotekniikoilla. Toimitetaan tyylikkäässä pahvirasiassa. Mitat: 36 x 40 x 4 mm. Materiaali: bambu ja metalli. Väri: valkoinen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Homer Round. Pyöreä Avaimenperä Bambusta Natural

Määrä

kpl

239,00 €

HOMER ROUND Avaimenperä omalla painatuksella bambuisena mainoslahjaksi

Bambuinen avaimenperä on tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta arkeen ja juhlaan. Sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, promootiotuotteeksi tai vaikka muistoksi tapahtumasta. Pyöreä muoto tekee avaimenperästä helposti tunnistettavan ja miellyttävän käyttää. Personoi avaimenperä yrityksesi logolla tai tapahtuman teemalla - mahdollisuudet ovat rajattomat. Ilahduta asiakkaitasi, henkilökuntaasi tai yhteistyökumppaneitasi tällä käytännöllisellä ja tyylikkäällä lahjalla.

Homer-avaimenperä lisää yrityksen näkyvyyttä ja tunnettavuutta

HOMER ROUND -avaimenperä yhdistää tyylikkään bambun ja kestävän metallin. Monipuoliset painatusmahdollisuudet, kuten tampopainatus, doming ja laser, takaavat yritysilmeen näkyvyyden. Kompakti koko (36 x 40 x 4 mm) ja pahvirasia tekevät avaimenperästä käytännöllisen mainos- tai yrityslahjan. Laadukas HOMER ROUND viestii yrityksesi arvoista ja erottuu edukseen.

Avaimenperän painatus tampopainatuksella, domingilla tai laserilla

HOMER ROUND -avaimenperä - personoitu liikelahja, joka jää mieleen! Painata yrityksesi logo tai iskulause näyttävästi bambupintaan ja valitse merkkauksen värit brändisi mukaan. Tyylikäs metallireunus viimeistelee ilmeen. Erinomainen valinta tapahtumiin tai yrityksen merkkipäiviin. Tilaa nyt ja anna asiakkaillesi laadukas muisto, joka kulkee avainten mukana päivästä toiseen.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi