Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Avaimenperät

/

Muut avaimenperät

/

Berry. Pimeässä Loistava Avaimenperä Keltainen
Berry. Pimeässä Loistava Avaimenperä Keltainen
Berry. Pimeässä Loistava Avaimenperä Keltainen

hi!dea™

BERRY. Pimeässä loistava avaimenperä

159195

BERRY-avaimenperä on keltainen, nallen muotoinen ja pimeässä hohtava mainostuote. Valmistettu muovista, koko 60 x 66 mm. Personoitavissa tampopanatuksella, max. painoala 9980,01 cm2. Ihanteellinen yritys- tai mainoslahja, joka erottuu edukseen pimeässä ja on helppo kiinnittää avaimiin. Tuo iloa ja näkyvyyttä brändiisi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Keltainen

Berry. Pimeässä Loistava Avaimenperä Keltainen

Määrä

kpl

500,00 €

Pimeässä loistavat BERRY-avaimenperät yrityksen mainoslahjoina

BERRY-avaimenperä on kätevä ja hauska lisä avaimiin, laukkuun tai vaikka koulureppuun. Pimeässä loistavaa nallea voi käyttää myös yövalona tai tunnelmavalaistuksena lastenhuoneessa. Avaimenperät sopivat mainiosti yrityslahjoiksi, tapahtumien mainostuotteiksi tai vaikka kaveriporukan yhteiseksi tunnukseksi. Ilahduta itsesi tai läheisesi tällä söpöllä ja käytännöllisellä avaimenperällä, joka tuo valoa pimeisiin hetkiin.

Avaimenperä BERRY lisää näkyvyyttä ja vahvistaa brändiä

BERRY-avaimenperä hohtaa pimeässä ja pitää yrityksesi logon näkyvillä 24/7. Tämä 60 x 66 mm:n kokoinen, muovinen nallen muotoinen avaimenperä sopii erinomaisesti mainos- ja yrityslahjaksi. Tampopainatuksella saat logosi näyttävästi esille jopa 9980,01 cm2:n painoalalle. BERRY on hauska ja käytännöllinen lahja, joka muistuttaa saajaa yrityksestäsi päivittäin.

Avaimenperän painatus – Hohtava nalle 60x66mm

Erottuva BERRY-avaimenperä loistaa pimeässä ja tuo yrityksesi logon näkyville. Painata logosi tai iskulauseesi avaimenperään brändiväreissäsi ja jää asiakkaiden mieleen. Täydellinen mainoslahja messuille, tapahtumiin tai vaikka yrityksen merkkipäivän kunniaksi. Laadukas muovinen avaimenperä kestää käytössä pitkään ja muistuttaa yrityksestäsi joka päivä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi