Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Avaimenperät

/

Muut avaimenperät

/

Homer Square. Suorakulmion Muotoinen Avaimenperä Bambusta Natural
Homer Square. Suorakulmion Muotoinen Avaimenperä Bambusta Natural
Homer Square. Suorakulmion Muotoinen Avaimenperä Bambusta Natural
Homer Square. Suorakulmion Muotoinen Avaimenperä Bambusta Natural

hi!dea™

HOMER SQUARE. Avaimenperä

157196

HOMER SQUARE -avaimenperä on tyylikäs ja kestävä mainos- tai yrityslahja. Valmistettu bambusta ja metallista, suorakulmion muotoinen avaimenperä on helppo personoida laserkaiverruksella tai tampopainatuksella. Toimitukseen sisältyy pahvirasia. Kompakti 22 x 47 x 5 mm:n koko tekee avaimenperästä käytännöllisen lahjan. Valitse HOMER SQUARE -avaimenperä erottuaksesi eduksesi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Natural

Homer Square. Suorakulmion Muotoinen Avaimenperä Bambusta Natural

Määrä

kpl

229,00 €

HOMER SQUARE avaimenperä yrityksen logolla bambusta

HOMER SQUARE -avaimenperä on monikäyttöinen mainostuote, joka sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, tapahtumien palkinnoiksi tai vaikka henkilökunnan muistamiseen. Tyylikäs bambuinen avaimenperä metallireunuksella on kestävä ja näyttävä valinta avainten säilytykseen. Suorakulmion muotoinen avaimenperä on helppo personoida yrityksen logolla tai viestillä, jolloin se toimii tehokkaana mainoksena arjessa.

Homer Square -avaimenperä vahvistaa yrityskuvaa näkyvästi

HOMER SQUARE -avaimenperä on tyylikäs ja kestävä mainostuote, joka valmistetaan laadukkaasta bambusta ja metallista. Suorakulmion muotoinen avaimenperä tarjoaa runsaasti tilaa yrityksen logon painatukselle. Monipuoliset painotekniikat, kuten tampopainatus, doming ja laser, mahdollistavat näyttävän ja persoonallisen lopputuloksen. Ekologinen bambu yhdistettynä tyylikkääseen metallireunukseen viestii yrityksesi vastuullisuudesta ja laadusta.

Avaimenperien painomahdollisuudet tampopainatuksella, domingilla ja laserkaiverruksella

Vahvista yrityksesi brändiä tyylikkäällä HOMER SQUARE -avaimenperällä. Painata logosi ja iskulauseesi bambusta valmistetulle avaimenperälle, jossa on tyylikäs metallireunaus. Valitse painovärit yrityksesi brändin mukaan ja luo näyttävä mainoslahja, joka muistuttaa asiakkaitasi yrityksestäsi joka päivä. Täydellinen valinta niin tapahtumiin kuin yrityslahjoksi.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi