Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainostekstiilit

/

Takit

/

Softshell Takit

/

Clique Basic Softshell Jacket Valkoinen
Clique Basic Softshell Jacket Valkoinen

Clique

Clique Basic Softshell Jacket

148210

Clique Basic Softshell -takki on laadukas ja monikäyttöinen mainos- ja yrityslahja. Joustava materiaali ja runsaat taskut takaavat mukavuuden ja käytännöllisyyden. Saatavilla useissa väreissä, brodeerattuna tai painettuna logollasi. Täydellinen valinta yrityksesi edustusasuksi tai liikelahjaksi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Clique Basic Softshell Jacket Valkoinen
Clique Basic Softshell Jacket Kirkas Keltainen
Clique Basic Softshell Jacket Tummanoranssi
Clique Basic Softshell Jacket Punainen
Clique Basic Softshell Jacket Keskisininen
Clique Basic Softshell Jacket Tumman Sininen
Clique Basic Softshell Jacket Omenan Vihreä
Clique Basic Softshell Jacket Lyijy
Clique Basic Softshell Jacket Musta

Määrä

kpl

490,00 €

Clique Basic Softshell Takit omalla painatuksella softshell-mainoslahjaksi

Clique Basic Softshell -takki on monikäyttöinen valinta niin vapaa-ajalle kuin työpaikalle. Tämä laadukas softshell-takki sopii erinomaisesti ulkoiluun, retkeilyyn ja urheiluun. Runsaat taskut tarjoavat säilytystilaa tärkeille tavaroille. Joustava materiaali ja resorit takaavat hyvän istuvuuden ja liikkuvuuden. Softshell-takit ovat käytännöllisiä mainoslahjatuotteita yrityksille, urheiluseuroille ja tapahtumiin.

Clique softshell -takit mainoslahjana – näkyvyyttä yritykselle

Clique Basic Softshell Jacket - joustava ja monikäyttöinen mainoslahja, joka pitää yrityksesi näkyvillä. 96% polyesteria ja 4% Spandexia sisältävä materiaali takaa mukavuuden ja kestävyyden. Runsaat taskut ja joustavat resorit viimeistelevät tyylikkään ulkoasun. Saatavilla useissa väreissä ja helposti brodeerattavissa tai painettavissa yrityksen logolla. Erinomainen valinta yrityksille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja näkyvyyttä.

Softshell-takin brodeeraus ja painatus monissa väreissä

Clique Basic Softshell Jacket - laadukas ja tyylikäs mainoslahja yrityksesi logolla. Valitse brändiisi sopiva väri yhdeksästä vaihtoehdosta ja korosta viestiäsi brodeerauksella tai painatuksella. Joustava materiaali ja runsaat taskut tekevät takista käytännöllisen valinnan erilaisiin tapahtumiin. Softshell-takki on täydellinen tapa vahvistaa yrityksesi näkyvyyttä ja osoittaa arvostusta sidosryhmillesi.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi