Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Ekokynät

/

Bambuvartinen Kuulakärkikynä Musta
Bambuvartinen Kuulakärkikynä Musta
Bambuvartinen Kuulakärkikynä Musta
Bambuvartinen Kuulakärkikynä Musta
Bambuvartinen Kuulakärkikynä Musta

Bambuvartinen kuulakärkikynä

125435

Bambuvartinen kuulakärkikynä on tyylikäs ja ekologinen valinta yrityslahjaksi. Kynän runko on kestävää bambua, ja metallinen rengasnipistin sekä kärki viimeistelevät laadukkaan ulkonäön. Saatavilla mustana ja ruskeana. Painata yrityksesi logo kynään tampopainatuksella tai kaiverrusella. Valitse ympäristöystävällinen liikelahja, joka jättää positiivisen vaikutelman asiakkaisiisi ja yhteistyökumppaneihisi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Bambuvartinen Kuulakärkikynä Musta
Bambuvartinen Kuulakärkikynä Ruskea, Hopeanvärinen

Määrä

kpl

530,00 €

Bambuvartinen kuulakärkikynä yrityksen ekologiseksi mainoslahjaksi

Bambuvartinen kuulakärkikynä sopii erinomaisesti ympäristötietoisen yrityksen mainoslahjaksi. Tyylikäs ja kestävä kynä on loistava valinta niin toimistoon, kotiin kuin kouluunkin. Bambuvartiset kynät ovat myös suosittuja liikelahjoja seminaareissa, messuilla ja asiakastapaamisissa. Ekologinen bambukynä viestii vastuullisuudesta ja sopii mainiosti yrityksille, jotka haluavat korostaa ympäristöarvoja toiminnassaan.

Bambuvartinen kuulakärkikynä ekokynät yrityksen vastuullisuuden symbolina

Bambuvartiset kuulakärkikynät ovat tyylikkäitä ja ekologisia vaihtoehtoja yrityslahjoiksi. Kynien valmistuksessa käytetty kestävä bambu ja ruostumaton teräs takaavat pitkäikäisyyden. Kevyt 7 gramman paino ja ergonominen muotoilu tekevät kirjoittamisesta miellyttävää. Yrityksesi logo on mahdollista painattaa tai kaivertaa kynään laadukkaasti usealla eri menetelmällä. Valitse väriksi tyylikäs musta tai lämmin ruskea.

Kestävän bambuekokynän painatusmahdollisuudet yrityksille

Bambuvartiset kuulakärkikynät yrityksen logolla varustettuna ovat ekologinen valinta yrityslahjaksi. Painata logosi kynään ja valitse väritys brändiisi sopivaksi. Kestävät kynät viestivät yrityksesi sitoutumisesta ympäristöön. Ihanteellinen valinta messuille, tapahtumiin tai vaikka juhlavuoden kunniaksi. Tilaa nyt ja anna asiakkaillesi laadukas yrityslahja, joka muistuttaa olemassaolostasi joka kerta kun he kirjoittavat sillä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi