Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Ekokynät

/

Zola. Bambu Kuulakynä Mattapintainen Metalli
Zola. Bambu Kuulakynä Mattapintainen Metalli
Zola. Bambu Kuulakynä Mattapintainen Metalli

hi!dea™

ZOLA. Bambu kuulakynä mattapintainen

156366

ZOLA-bambu kuulakynä yhdistää tyylikkään mattapintaisen muotoilun ja ekologisen bambun. Metalliklipsillä varustettu kynä sopii niin kirjoittamiseen kuin kosketusnäyttöjen käyttöön. Ympäristöystävällinen valinta yrityksille, jotka arvostavat kestävää kehitystä. Kynä on helppo personoida laser- tai tampopainatuksella. Mitat: Ø11 x 141 mm. Muste: musta.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Metalli

Zola. Bambu Kuulakynä Mattapintainen Metalli

Määrä

kpl

175,00 €

Bambu kuulakynä ZOLA mattapintainen ympäristöystävällinen mainoslahja yrityksen logolla

Bambu kuulakynä on ympäristöystävällinen ja tyylikäs valinta niin toimistoon, kotiin kuin kouluunkin. Mattapintainen viimeistely ja metalliklipsi tekevät kynästä laadukkaan ja kestävän. Kosketuskärjen ansiosta kynä soveltuu myös kosketusnäyttöjen käyttöön. Bambu kuulakynä on ihanteellinen mainoslahjaidea yrityksille, jotka arvostavat ekologisuutta ja haluavat viestiä vastuullisuudestaan asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen.

ZOLA-bambuekokynä vahvistaa yrityksesi ympäristöystävällistä imagoa

Ekologinen ZOLA-bambukuulakynä mattapintaisella viimeistelyllä ja kosketuskärjellä sopii erinomaisesti ympäristövastuullisen yrityskuvan vahvistamiseen mainos- ja yrityslahjakäytössä. Kynän kestävä bambumateriaali, laadukas musta muste ja tyylikäs harmaa väri viestivät yrityksen arvoista. Kosketuskärki mahdollistaa sujuvan käytön myös kosketusnäytöillä. Monipuoliset painatusvaihtoehdot tarjoavat näkyvyyttä yrityksesi logolle tai viestille.

Tyylikäs ja ympäristöystävällinen bambukuulakärkikynä sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, seminaareihin, messuille ja muihin tapahtumiin. Kynä on monikäyttöinen ja soveltuu niin muistiinpanojen tekemiseen kuin kosketusnäyttöjen käyttöön. Mattapintainen viimeistely ja metalliklipsi tekevät kynästä laadukkaan ja kestävän. Bambu on ekologinen materiaali, joka tekee kynästä ympäristöystävällisen valinnan. Kynä on täydellinen liikelahja ympäristötietoisille yrityksille.

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi ZOLA-bambukuulakynällä. Painata logosi tai iskulauseesi kynään ja valitse väritys, joka sopii yritysilmeeseesi. Mattapintainen ZOLA on ympäristöystävällinen valinta, joka sopii niin arkeen kuin tapahtumiin. Kosketuskärjellä varustettu kynä on monikäyttöinen mainostuote, joka muistuttaa yrityksestäsi joka kerta käytettäessä. Tilaa ZOLA ja anna brändisi näkyä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi