Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Ekokynät

/

Vehnänolkikynä Musta
Vehnänolkikynä Musta
Vehnänolkikynä Musta
Vehnänolkikynä Musta
Vehnänolkikynä Musta

Vehnänolkikynä

125445

Ekologinen vehnänolkikynä yrityksesi logolla - kestävä valinta mainoslahjaksi. Sujuva kirjoitustuntuma ja keskimäärin 1200 metriä sinistä tekstiä. Valmistettu 40% vehnänoljesta ja 60% ABS-muovista. Saatavilla mustana, valkoisena, sinisenä ja vihreänä. Personoi kynä yrityksesi ilmeeseen tampopainatuksella. Ympäristöystävällinen ja tyylikäs - täydellinen liikelahja asiakkaillesi ja henkilöstöllesi.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Vehnänolkikynä Musta
Vehnänolkikynä Valkoinen
Vehnänolkikynä Sininen
Vehnänolkikynä Vihreä

Määrä

kpl

510,00 €

Vehnänolkikynät ekologisena mainoslahjavalintana yrityksen logopainatuksella

Vehnänolkikynä on ympäristöystävällinen valinta niin toimistoon, kouluun kuin kotiinkin. Tämä ekologinen kynä sopii erinomaisesti yrityslahjaksi, messuille ja tapahtumiin. Vehnänolkikynällä voit kirjoittaa muistiinpanoja, tehdä merkintöjä kalenteriin tai luonnostella ideoita. Valitse vehnänolkikynä ja anna yrityksesi vihreän ajattelun näkyä – kynä kerrallaan.

Vehnänolkikynät - ekologiset mainoslahjat yrityksen brändille

Ekologinen vehnänolkikynä on ympäristöystävällinen mainoslahja, joka valmistetaan 40% vehnänoljesta ja 60% ABS-muovista. Kynä kirjoittaa sinisellä Dokumental-musteella sujuvasti jopa 1200 metriä. Kompakti koko 1,5 x 13,6 cm ja kevyt 10,3 g paino tekevät kynästä kätevän. Yrityksesi logo tampopainatuksella vehnänolkikynässä viestii vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä asiakkaillesi.

Vehnänolkikynien yksiväripainatukset yritysilmeesi mukaisesti

Tuo yrityksesi logo näkyvästi esiin tyylikkäällä vehnänolkikynällä! Valitse brändiäsi korostavat värit ja lisää iskevä mainosviesti. Ympäristöystävällinen kynä sopii niin arkeen kuin erilaisiin tapahtumiin. Korkealaatuinen Dokumental-muste takaa sujuvan kirjoituksen. Painata logosi kynään ja anna asiakkaillesi laadukas ja kestävä liikelahja, joka viestii yrityksesi arvoja.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi