Mukit

Mukit painatuksella, tai omalla logolla on perinteinen liikelahja, joka sopii niin asiakkaille jaettavaksi, kuin oman henkilöstön käyttöön.

Katso alta mukimallit ja valitse mieleinen muki ja toteutetan yrityksellenne omat mukit painatuksella. Mukista riippuen voimme painattaa, laserkaivertaa tai muutoin merkata yrityksenne logon, tai muun haluamanne painatuksen. Muki painatuksella tai logolla on oiva mainoslahja tai liikelahja ja se sopii niin omalle henkilöstölle toimistoon kuin asiakaslahjaksi.

Perinteinen muki logolla, katso: Mocca Kahvimuki

Haluatko toteuttaa näyttävän moniväripainatuksen mukiin, katso Sublimaatio-muki

Vapaa-aika

/

Hinta

-

Mukit painatuksella - Luo oma mestariteoksesi

On olemassa monia syitä, miksi valita mukit painatuksella. Ne ovat persoonallisia, käytännöllisiä ja ikimuistoisia. Mukit voivat olla enemmän, kuin pelkkä astia mistä juot. Ne voivat kertoa tarinan, välittää viestin tai toimia jatkuvana muistutuksena jostakin erityisestä hetkestä tai tapahtumasta. Siksi tarjoamme laajan valikoiman mukeja painatuksella, joka antaa sinulle luovat mahdollisuudet oman ainutlaatuisen mukisi suunnitteluun. Voit valita eri malleja, värejä ja painatuksia. Me toteutamme visiosi laadukkaasti ja tarkasti.

Suosituimmat kahvimukimme: Sublimaatiomuki, Pieni sublimaatiomuki

Näytä tyylisi - Luo oma muki painatuksella

Muki painatuksella on oivallinen tapa erottautua, olla ainutlaatuinen ja ilmaista omaa persoonallisuuttasi tai ryhmäsi arvoja. Se on kuin käytännöllinen ja arkinen taideteos, joka kuljettaa mukanaan sanomaa ja tekee tavallisista hetkistä merkityksellisiä. Vaikka muki painatuksella on loistava tapa juoda kahvia tai teetä, sen käyttömahdollisuudet eivät suinkaan lopu siihen. Se voi olla esimerkiksi tyylikäs kynäkuppi toimistopöydällä tai ainutlaatuinen koriste-esine kotona.

Suosituimmat takeaway-mukit: Americano Medio 300ml, Americano Primo Takeway-muki

Muki painatus - Räätälöidyt mukit sinun tarpeisiin

Muki painatus on ikään kuin taiteen ja käytännöllisyyden yhteentörmäys. Olemme ylpeitä tarjoamistamme erilaisista painatustavoista, jotka vastaavat asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Tampopainatus on yksi suosituimmista menetelmistämme, jolla voimme toteuttaa monimutkaisiakin painatusmalleja. Se sopii erityisesti pyöreille tai monimutkaisemmille pinnoille. Silkkipainatus tarjoaa puolestaan mahdollisuuden toteuttaa painatuksia suurille pinnoille ja se luo rikkaan sekä näyttävän lopputuloksen. Jos taas haluat jotakin todella erityistä ja kestävää, laserkaiverrus on erinomainen vaihtoehto. Se luo pysyvän jäljen mukiin, antaen sille ylellisen ja hienostuneen ilmeen.

Suosituimmat termosmukit: Mojave termosmuki, Americano Recycled Termosmuki

Muki omalla tekstillä - Tee jokaisesta juomahetkestä erityinen

Muki omalla tekstillä on persoonallinen ja tarkoituksenmukainen tapa kohottaa kahvi- tai teehetkesi uudelle tasolle. Kun valitset mukin omalla tekstillä, voit luoda jotain, joka ei ainoastaan kerro tarinaa, vaan myös ilmaisee sinua tai ryhmäsi arvoja ja identiteettiä. Voit valita humoristisen sanonnan, inspiroivan lainauksen tai henkilökohtaisen viestin, joka saa hymyn huulillesi joka kerta, kun otat mukin käteen. Valitsemalla mukin omalla tekstillä voit tehdä tavallisesta esineestä jotain merkityksellistä ja ainutlaatuista.

Suosituimmat ekomukit: Americano Recycled Muki, Americano Espresso Eco

Muki omalla painatuksella - Ilmaise itseäsi uniikilla tavalle

Olipa kyseessä sitten lempikuvasi, abstrakti design tai yrityksesi logo, muki omalla painatuksella on tapa tuoda esiin juuri se, joka tekee sinusta erityisen. Nämä mukit eivät ole vain tavallisia astioita. Ne ovat yksilöllisiä ja persoonallisia esineitä, jotka voivat kertoa tarinan, välittää tunnelman tai kuvastaa arvojasi. Muki omalla painatuksella voi olla myös täydellinen lahja. Yllätä ystäväsi, perheenjäsenesi tai työtoverisi mukilla, joka kertoo, että olet nähnyt vaivaa suunnitellaksesi jotain ainutlaatuista juuri heille. Ei ole mitään parempaa tapaa osoittaa, kuinka paljon välität, kuin antaa lahja, joka on räätälöity huolella ja rakkaudella. Olipa sinulla sitten selkeä visio tai pelkkä ajatus siitä, minkälaisen mukin haluat, me olemme täällä auttamassa.

 

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi