Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Mainoslahjat

/

Stressilelut

/

Sydämenmuotoinen Stressilelu
Sydämenmuotoinen Stressilelu
Sydämenmuotoinen Stressilelu
Sydämenmuotoinen Stressilelu

Unbranded

Sydämenmuotoinen stressilelu

136036

Sydämenmuotoinen stressilelu on täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka lievittää stressiä ja tuo hymyn huulille. Tämä PU-muovista valmistettu lelu on saatavilla valkoisena tai punaisena, ja siihen voidaan lisätä yrityksesi logo tampo- tai laserpainatuksella. Pieni ja kevyt stressilelu kulkee helposti mukana, auttaen rentoutumaan kiireisenkin päivän keskellä. Ilahduta asiakkaitasi ja työntekijöitäsi tällä sydämellisellä lahjalla!

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Valkoinen

Sydämenmuotoinen Stressilelu
Sydämenmuotoinen Stressilelu

Määrä

kpl

112,00 €

Sydämenmuotoinen stressilelu yrityksen mainoslahjaksi stressin lievitykseen

Sydämenmuotoinen stressilelu on täydellinen lahja ystäville, perheenjäsenille ja työkavereille. Sitä voi puristella stressaavissa tilanteissa töissä, koulussa tai kotona. Stressilelua voi myös käyttää hierontatuotteena lihaskipuihin. Sydämenmuoto tekee siitä ihanan ystävänpäivä- tai häälahjan. Stressilelut sopivat mainiosti myös yritysten mainostuotteiksi messuille ja tapahtumiin.

Stressilelut sydänmallilla lisäävät asiakasuskollisuutta ja työhyvinvointia

Sydämenmuotoinen stressilelu on tehokas ja näyttävä mainos- ja yrityslahja. Valmistettu kestävästä PU-muovivaahdosta, tämä 21 gramman painoinen ja 5 cm korkea lelu on saatavilla valkoisena tai punaisena. Tampopainatuksella tai laserkaiveruksella yrityksen logo tai viesti pysyy hyvin esillä. Stressilelun avulla yritys välittää huolenpitoa ja arvostusta asiakkaille ja henkilöstölle.

Stressilelun painatus tampopainatuksella tai laserkaiverrettu logo

Ilahduta asiakkaitasi sydämenmuotoisella stressilelulla, johon painatat yrityksesi logon. Valitse väritys brändiisi sopivaksi ja lisää mainoslause - näin luot mieleenpainuvan lahjan tapahtumiin. Laadukas PU-muovinen stressilelu kestää käytössä ja muistuttaa yrityksestäsi pitkään. Tilaa omasi nyt ja anna asiakkaillesi lahja, joka kertoo välittämisestä!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi