Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Kynäsetit

/

Swiss Peak Deluxe Kynäsetti Musta
Swiss Peak Deluxe Kynäsetti Musta
Swiss Peak Deluxe Kynäsetti Musta
Swiss Peak Deluxe Kynäsetti Musta
Swiss Peak Deluxe Kynäsetti Musta
Swiss Peak Deluxe Kynäsetti Musta

Swiss Peak Deluxe kynäsetti

125440

Tyylikäs Swiss Peak Deluxe kynäsetti sisältää kosketus- ja kuulakärkikynän sekä kosketuskynän. Linjakas kuviointi ja näkyvä paikka logolle tekevät setistä täydellisen yrityslahjan. Kynät toimitetaan tyylikkäässä Swiss Peak putkimaisessa lahjapakkauksessa. Materiaali kestävää metallia. Kynän musteen väri sininen. Tuotteen koko 4.4 x 16.7 cm, paino 76 g pakkauksen kanssa.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Swiss Peak Deluxe Kynäsetti Musta

Määrä

kpl

564,50 €

Swiss Peak Deluxe kynäsetti yrityksesi logolla laadukas liikelahja asiakkaille ja henkilöstölle

Swiss Peak Deluxe kynäsetti on tyylikäs ja monikäyttöinen lahja yrityksille ja yhteistyökumppaneille. Settiä voi hyödyntää niin toimistolla, kotona kuin liikematkoillakin muistiinpanojen tekemiseen ja tärkeiden asioiden merkitsemiseen. Kynäsetti sopii erinomaisesti myös liikelahjaksi, palkinnoksi tai muistoksi erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Logopainatuksella varustettu kynäsetti on näyttävä tapa tuoda brändiä esiin arjessa.

Swiss Peak Deluxe kynäsetti yrityksesi brändin vahvistamiseen

Swiss Peak Deluxe -kynäsetti sisältää tyylikkään kosketuskynän sekä kuulakärkikynän metallikuoressa. Linjakas kuviointi ja näkyvä paikka logolle tekevät setistä laadukkaan mainos- tai yrityslahjan. Kaiverrettu logo kestää kulutusta ja muistuttaa saajaa yrityksestäsi joka kerta kynää käytettäessä. Putkimainen lahjapakkaus viimeistelee laadukkaan kokonaisuuden.

Laadukkaat painatusmahdollisuudet tyylikkäisiin kynäsetteihin logoilla

Erottuva Swiss Peak Deluxe -kynäsetti logollasi viestii yrityksesi laatua. Näyttävä laserkaiverrus tai tyylikäs tampopainatus brändin väreillä tekee setistä persoonallisen. Linjakas muotoilu ja laadukas viimeistely jättävät asiakkaalle pysyvän muistijäljen. Kynäsetti on täydellinen lahja tapahtumiin ja merkkipäiviin. Tilaa omasi ja anna yrityksesi loistaa!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi