Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Take away mukit

/

Sierra Vuotamaton Termos Kahvimuki Musta, Kivihiilen
Sierra Vuotamaton Termos Kahvimuki Musta, Kivihiilen
Sierra Vuotamaton Termos Kahvimuki Musta, Kivihiilen
Sierra Vuotamaton Termos Kahvimuki Musta, Kivihiilen
Sierra Vuotamaton Termos Kahvimuki Musta, Kivihiilen
Sierra Vuotamaton Termos Kahvimuki Musta, Kivihiilen

Sierra vuotamaton termos kahvimuki

125043

Käytännöllinen ja kestävä Sierra termosmuki on loistava mainoslahja asiakkaille, työntekijöille tai alihankkijoille! Termosmuki painatuksella on paitsi toimiva markkinointiväline, myös menetelmä lujittaa yrityksen ja sen asiakkaiden tai työntekijöiden välistä yhteistyötä. Valitse liikelahja, joka säilyy ja muistuttaa saajaansa yrityksesi arvoista ja yhteistyön merkityksestä. Sierra termosmuki on myös kohtuuhintainen ratkaisu lahjaksi, kun toiveena on paljon laadukasta ja käytännöllistä tavaraa pienillä kustannuksilla.

  • Painatustavat: laserkaiverrus, tampopainatus ja siirtokuvapainatus
  • Värivaihtoehdot: Harmaa
  • Materiaali: ruostumaton teräs ja PP
  • Tilavuus: 280 ml

Sierra termos kahvimuki sopii täydellisesti useimpiin kahvinkeittimiin. Tämä tyhjiöeristetty kaksoisseinäinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvimuki, jossa on silikonikaista. Pitää juomasi kuumana jopa 5 tuntia ja kylmänä jopa 15 tuntia.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta, kivihiilen

Sierra Vuotamaton Termos Kahvimuki Musta, Kivihiilen
Sierra Vuotamaton Termos Kahvimuki Hopeanvärinen, Musta

Määrä

kpl

623,20 €

Toimiva liikelahja - Termosmuki

Sierra termosmukissa materiaalina on huippulaadukas ruostumaton teräs ja PP. Sierra termosmukin tilavuus on 280 ml, tarjoten käytännöllisen vaihtoehdon suosikkijuomiesi nautiskeluun. Sierra termosmuki on sekä käytännöllinen että pitkäikäinen, ja se tekee siitä uskomattoman hyvän mainoslahjan asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi.

Sierra termosmuki - Yrityslahja, joka tarjoaa näkyvyyttä

Termosmuki on hyödyllinen mainoslahja, joka löytää paikkansa monen ihmisen jokapäiväisessä elämässä. Kun termosmukissa on brändin logo, slogan tai muu sanoma, se tarjoaa jatkuvaa mainontaa brändillesi. Siten Sierra termosmuki voi toimia hyvänä mainosvälineenä, kun lahjan vastaanottaja käyttää termosmukia työpaikalla, kotona tai reissuilla. Kun mukit jaetaan työntekijöille tai kenelle tahansa, ne luovat yhteisöllisyyttä ja tiimihenkeä. Samalla ne lujittavat yrityksen identiteettiä. Yrityslahjana annettu muki jää yleensä käyttöön pitkäksi aikaa. Tämä tarkoittaa, että sen vaikutus ja näkyvyys jatkuvat pidempään kuin monet muut mainoslahjat.

Käyttöä kestävä ja korkealaatuinen painatus - Vanno mukit

Omalla painatuksella voit tehdä Sierra termosmukista erittäin yksilöllisen. Lahjaan painatetaan esimerkiksi yrityksesi logo, iskulause tai jokin viesti, joka tekee liikelahjasta uniikin ja vaikuttavan. Painatuksen ansiosta voit myös varmistaa, että yrityksesi näkyy päivittäin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden arjessa, muistuttaen heitä jatkuvasti brändisi olemassaolosta.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi