Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Vapaa-aika

/

Mukit

/

Take away mukit

/

Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Musta
Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Musta
Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Musta
Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Musta
Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Musta

Uudelleenkäytettävä kahvikuppi 270 ml

125016

Uudelleenkäytettävä kahvikuppi, 270 ml. Kevyt ja kestävä, valmistettu 100% kierrätysystävällisestä PP-materiaalista. Elintarvikehyväksytty, konepesun- ja mikronkestävä. Silikonipinta ja -kansi. Sopii useimpiin kahvikoneisiin. Saatavana mustana, harmaana, punaisena, sinisenä ja vihreänä. Liity uudelleenkäytön vallankumoukseen ja lopeta kertakäyttö! Täydellinen kumppani kahvin mukaan ottamiseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Musta
Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Harmaa
Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Punainen
Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Sininen
Uudelleenkäytettävä Kahvikuppi 270 Ml Vihreä

Määrä

kpl

552,50 €

Uudelleenkäytettävä kahvikuppi 270 ml take away muki yrityksen mainoslahjaksi

Uudelleenkäytettävät kahvikupit ovat ympäristöystävällinen valinta kahvin mukaan ottamiseen töihin, kouluun tai retkille. Kestävät ja kevyet kupit sopivat erinomaisesti myös mainostamiseen ja yrityslahjoiksi. Monipuoliset värivaihtoehdot mahdollistavat kupin personoinnin yrityksen ilmeen mukaiseksi. Take away -mukit ovat trendikäs ja vastuullinen ratkaisu, joka vähentää kertakäyttöastioiden käyttöä ja edistää kestävää kehitystä.

Kahvikupit yrityksen ympäristövastuun edistämiseen

Uudelleenkäytettävä 270 ml kahvikuppi on ympäristöystävällinen valinta yrityksille. Valmistettu 100% kierrätettävästä PP-muovista ja elintarvikehyväksytty 100°C asti. Konepesun- ja mikronkestävä rakenne sekä silikonipinta takaavat pitkän käyttöiän. Sopii useimpiin kahvikoneisiin ja pitää juoman kuumana 2 tuntia. Yrityksesi logo näyttävästi esillä tampopainetussa kupissa. Edistä kestävää kehitystä tyylikkäällä mainoslahjalla.

Take away mukien painatus yrityksen logolla

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäällä ja ympäristöystävällisellä kahvikupilla. Painata logosi ja iskulauseesi kuppiin, joka on valmistettu 100% kierrätettävästä materiaalista. Valitse väri, joka sopii yrityksesi ilmeeseen. Kestävä ja uudelleenkäytettävä kahvikuppi on täydellinen valinta niin tapahtumiin kuin jokapäiväiseen käyttöön. Edistä kestävää kehitystä ja vahvista brändiäsi samalla!

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi