Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Etusivu

/

Kynät

/

Metallikynät

/

Ohut Metallinen Osoitinkynä Musta
Ohut Metallinen Osoitinkynä Musta
Ohut Metallinen Osoitinkynä Musta
Ohut Metallinen Osoitinkynä Musta
Ohut Metallinen Osoitinkynä Musta

Ohut metallinen osoitinkynä

125461

Tyylikäs alumiininen kuulakärkikynä osoitinkärjellä. Helppokäyttöinen kääntömekanismi ja ergonominen kumi-ote. Saatavana mustana ja valkoisena. Painatus tampopainatuksella tai kaiverrus laserilla. Koko 13,6 x ø 0,8 cm, paino 7 g. Täydellinen mainos- tai yrityslahja, joka erottuu edukseen.

Näin tilaat

  • Valitse tuotteet ja lisää ostoskoriin. Lähetä sähköinen tarjouspyyntö tai soita myyntiin arkisin klo. 09:00 - 16:00 välillä. Ei sitoutumista, ei veloitusta.

  • Toimita painoaineisto Vektori-muodossa; autamme tarvittaessa. Lähetämme vedoksen nopeasti.

  • Hyväksy vedos, tilaus painetaan ja toimitetaan. Maksuaika 14 päivää toimituksesta.

Väri

Musta

Ohut Metallinen Osoitinkynä Musta
Ohut Metallinen Osoitinkynä Valkoinen

Määrä

kpl

405,00 €

Ohut metallinen osoitinkynä yrityksen mainoslahjaksi

Osoitinkynä on monikäyttöinen mainostuote, joka sopii erinomaisesti messuille, seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin. Sitä voi käyttää niin esitysten pitämiseen kuin muistiinpanojen tekemiseen. Metallinen osoitinkynä on tyylikäs liikelahja, joka on aina käden ulottuvilla toimistossa tai kotona. Kääntömekanismi tekee kynästä helppokäyttöisen ja kompakti koko mahdollistaa sen kuljettamisen taskussa tai laukussa.

Osoitinkynät yrityksesi näkyvyyden tehostamiseen

Tyylikäs alumiininen osoitinkynä helppokäyttöisellä kääntömekanismilla on täydellinen mainos- ja yrityslahja. Ohut 13,6 cm pitkä ja 0,8 cm leveä kynä mahtuu kätevästi taskuun. Kestävä alumiinirunko ja ergonominen kuminen osoitinkärki takaavat miellyttävän käyttökokemuksen. Laserkaiverrus tai tampopainatus valkoiselle tai mustalle pinnalle nostaa yrityksesi brändin esiin tyylikkäästi. Vain 7 g painavana käytännöllinen kynä kulkee vaivatta mukana.

Metallisten osoitinkynien painatus ja kaiverrus

Tuo yrityksesi brändi esiin tyylikkäästi alumiinisella osoitinkynällä. Painata logosi tai iskulauseesi kynään laadukkaalla tampopainatuksella tai laserkaiveruksella. Valitse kynän väri yrityksesi värimaailman mukaan. Ohut ja tyylikäs kynä sopii erinomaisesti niin messuille, tapahtumiin kuin toimistoonkin. Laadukas liikelahja viestii yrityksesi ammattitaidosta ja näkyvyydestä.

Samankaltaisia tuotteita

Ota yhteyttä

040 070 1718

Ma - pe 09.00 - 16.00

Ota yhteyttä sähköpostitse
myynti@vanno.fi

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi