Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

RFID Lompakot

Rfid suojatut anti skimming lompakot omalla logolla tai painatuksella!

Rfid lompakot suojaavat pankki- ja luottokortteja skannaamiselta. Valikoimasta löytyy niin yksinkertaisia korttikoteloita kuin myös C-securen laadukkaat rfid lompakot joihin mahtuu korttien lisäksi seteleitä ja kuitteja. 

Korttien skannaus on ollut viime vuosina nouseva puheenaihe ja ongelma ja juuri siksi rfid lompakko sopiikin erinomaisesti niin asiakas- kuin henkilöstölahjaksi. Suojaa siis henkilöstösi kortit, tai teetä tyylikäs asiakaslahja. Lompakot voidaan merkata tyylikkäästi esimerkiksi laserkaiverruksella, jolloin merkkaus ei pomppaa liikaa esille, mutta on tyylikkään huoliteltu.

Etusivu

/

Laukut

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Näin valitset lompakot yrityksellesi - Vinkit ja suositukset

Lompakko ei ole enää pelkkä säilytyspaikka rahoille ja korteille, vaan se on myös henkilökohtainen ja yrityksen brändiä edustava asuste. Vannon tarjoamissa lompakoissa yhdistyvät tyylikkyys, sekä käytännöllisyys, sillä ne ovat varustettu RFID-suojauksella, joka takaa korttien turvallisuuden. Yrityksille, jotka haluavat erottua ja viestiä brändinsä arvosta jokapäiväisissä asusteissaan, meidän painatustekniikkamme avaa ovet luovaan maailmaan. Voitte suunnitella lompakoita omalla logollanne tai muulla haluamallanne painatuksella. Me Vannolla varmistamme, että painatuksen laatu, sekä viimeistely ovat aina ensiluokkaisia. Sijoittamalla brändättyyn lompakkoon, annatte yrityksenne imagon kukoistaa ja teette vaikutuksen joka kerta, kun lompakko otetaan esille.

Miksi valita RFID-suojattu lompakko?

RFID-suojattu lompakko on nykyaikaisen teknologian ja huolitellun muotoilun yhdistelmä. Monet nykyiset maksukortit käyttävät RFID-teknologiaa nopeisiin ja yksinkertaisiin maksuihin, mutta tämä avaa myös mahdollisuuden luvattomille skannaustoiminnoille. RFID-suojatun lompakon ansiosta henkilökohtaiset ja arkaluontoiset tiedot pysyvät turvassa, sillä se estää ulkopuolisia lukemasta korttitietoja luvattomasti. Valitsemalla RFID-suojatun lompakon varmistat, että arvokkaat tietosi ovat aina suojassa ja että maksukorttisi eivät joudu väärään käyttöön.

RFID-lompakko - Esittelyssä Vannon huippumallit

RFID-lompakko on noussut viime vuosina suosituksi vaihtoehdoksi niille, jotka arvostavat sekä hienostunutta ulkonäköä, että teknologista etumatkaa. Vannon valikoimasta löytyy monia eri malleja, mutta erityisesti Exeter RFID-älypuhelinlompakko ja BARRYMORE Nahkainen RFID-lompakko ovat keränneet kiitosta asiakkailtamme. Exeter yhdistää älypuhelimen ja korttien säilytyksen, kun taas BARRYMORE tarjoaa klassista nahkaisen lompakon hienostuneisuutta yhdistettynä moderneimpaan RFID-suojaus teknologiaan. Olipa valintasi kumpi tahansa näistä suosituista malleista, voit olla varma, että saat laadukkaan ja turvallisen säilytyspaikan arvokkaille korteillesi.

Mikä on paras RFID-lompakko yrityksesi tarpeisiin?

Kun puhumme parhaasta RFID-lompakosta, on tärkeää miettiä mihin tarkoitukseen lompakkoa ollaan hankkimassa. Kun yritys haluaa antaa lompakot työntekijöilleen, on keskeistä, että lompakko on kestävä, hyödyllinen ja heijastaa yrityksen arvoja ja ilmettä. Toisaalta, kun puhutaan lahjoista yhteistyökumppaneille, estetiikka ja yksilöllisyys korostuvat ja tällöin laadukas materiaali ja elegantti muotoilu ovat avainasemassa. Paras RFID-lompakko voi vaihdella riippuen siitä, halutaanko viestiä arvostuksesta tai yhteisöllisyydestä. Vannon valikoimassa on vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen, joten olipa kyseessä sitten henkilöstön motivointi tai yhteistyökumppaneiden huomioiminen, meiltä löytyy ratkaisu.

Nahkainen lompakko - Laatua jokaiseen päivään

Nahkainen lompakko edustaa laatua, tyyliä ja kestävyyttä. Nahka on aikaa kestävä materiaali, joka vanhetessaan vain paranee saaden yksilöllistä luonnetta. Lompakko on jokapäiväinen kumppani, joka kulkee mukana monissa tilanteissa ja siksi sen valintaan kannattaa panostaa. Vannolla tiedämme nahkaisen lompakon arvon ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota korkealaatuisia vaihtoehtoja. Erityisen suosittu mallimme on AFFLECK Nahkainen RFID-lompakko, joka yhdistää nahan luonnollisen tyylikkyyden moderneihin turvaominaisuuksiin.

Korttikotelo lompakko - Kompakti ja käytännöllinen ratkaisu

Korttikotelo lompakko on kompakti ja kätevä ratkaisu niille, jotka arvostavat minimalistista designia ja haluavat kuljettaa mukanaan vain olennaisimmat kortit. Vannolla ymmärrämme tämän tarpeen ja olemme kehittäneet erityisen RFID-luottokorttisuojan, joka on tyylikäs ja erittäin turvallinen. Tämä suojus varmistaa, että korttitietosi pysyvät turvassa luvattomilta skannaajilta.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi