Tarjouspyynnöt: myynti@vanno.fi | 040 070 1718

Mainoskassit

Mainoskassi omalla painatuksella on edullinen mainonnan muoto. Kassiin painettava iso logo näkyy selkeästi ja tuo hyvin näkyvyyttä yritykselle. Kasseja voidaan jakaa messuilla, tapahtumissa, tilaisuuksissa, seminaareissa... jakelumahdollisuudet ovat lähes loputtomat! Kun mainoskassit ovat jaettu kuluttajille tulee yrityksesi viesti välittymään tuhansille ihmisille vain yhden kassin hinnalla - tämä on todellakin tehokasta markkinointia!

 

Valikoimastamme löydät modernit non woven mainoskassit, puuvillaiset kangaskassit painatuksella,ekologiset kangaskassit omalla logolla sekä muut edustavat mainoskassit. Näiden lisäksi löydät myös tyylikkäät ja käytännölliset selkäreput jotka sopivat erityisen hyvin esim. urheilutapahtumiin ja vapaa-ajan messuille. Katso myös ekologiset mainoskassit toiselta sivustoltamme.

Etusivu

/

Laukut

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Mainoskassit ovat edullinen tapa mainostaa ja herättää huomiota messuilla

Mainoskassi omalla painatuksella on edullinen ja tehokas tapa mainostaa ja saada näkyvyyttä yrityksellesi. Edullisille mainoskasseille ominainen piirre on iso painoala, jonka ansiosta kassiin painettu logo näkyy selkeästi. Mainoskasseja voi käyttää tapahtumien, kampanjoiden ja messujen yhteydessä. Mainoskassi sopii myös hyvin liikelahjaksi kun sen yhdistää muiden tuotteiden kanssa. 

Esimerkiksi messuilla saa hyvin näkyvyyttä hieman normaalia suuremmalla värikkäällä kassilla, johon on painettu isolla yrityksen logo. Massasta erottuva mainoskassi herättää huomiota messuilla ja tuo kiinnostuneita kävijöitä ständille tehokkaasti. Mainoskassit tuovat vielä lisää näkyvyyttä yrityksellesi kun saat kävijät lähtemään ständiltäsi iso kassi kädessään johon on painettu yrityksesi logo! Messuilla ja muissa tapahtumissa mainoskassiin voi kätevästi liittää muita mainoslahjoja ja näin antaa kävijöille niin sanotun "goodie-bagin" täynnä hyödyllisiä tuotteita jotka tietenkin ovat brändättyjä yrityksesi logolla.

Mainoskassit - Luova ratkaisu brändin levittämiseen

Vanno tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia mainoskasseja, jotka ovat ihanteellisia yrityksille, jotka haluavat erottua joukosta. Mainoskassimme ovat käytännöllisiä ja kestäviä, jonka lisäksi ne tarjoavat myös ainutlaatuisen mahdollisuuden levittää yrityksesi viestiä ja brändiä tehokkaasti. Erikoistunut painatustekniikkamme mahdollistaa räätälöityjen mainoskassien suunnittelun, jolloin voit painattaa niihin yrityksesi logon, sloganin tai minkä tahansa haluamasi designin. Valitsemalla meidät, voit olla varma, että saat korkealaatuisia mainoskasseja, jotka vahvistavat yrityksesi näkyvyyttä markkinoilla.

Kassi omalla painatuksella - Näyttävästi esiin

Kun haluat tarjota asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi jotain ainutlaatuista, kassi omalla painatuksella on erinomainen valinta. Vannon valikoimasta löydät monipuolisesti personoitavissa olevia kasseja. Erittäin suosituiksi ovat nousseet Carolina-puuvillakassi, joka on valmistettu puuvillasta ja tarjoaa budjettiystävällisen vaihtoehdon, Pheebs-kauppakassi, joka on tehty kierrätysmateriaalista ja on täydellinen valinta päivittäiseen käyttöön, sekä Madras 140 g/m2 GRS -kierrätyspuuvillakassi, joka on täydellinen annettavaksi esimerkiksi tapahtuman yhteydessä. Nämä kassit tarjoavat erinomaisen pohjan omalle painatuksellenne.

Kassi vetoketjulla - Käytännöllinen valinta yrityksille

Kassi vetoketjulla on käytännöllinen ja turvallinen valinta. Erittäin suosittuja vaihtoehtoja ovat Reclaim GRS-kierrätetty kaksivärinen vetoketjullinen kassi, joka tarjoaa 15 litran tilavuuden ja kestävän muotoilun, sekä Repose 320 g/m² kierrätyspuuvillainen vetoketjullinen kassi, jossa on 10 litran tilavuus ja ympäristöystävälliset materiaalit. Nämä vetoketjulliset kassit vahvistavat yrityksenne arvoja, sillä ne viestivät ympäristötietoisuuden merkityksestä. Valitsemalla meidän vetoketjulliset kassit, yrityksenne saa varmasti laadukkaat tuotteet.

Kokoontaitettava kassi - Kompakti ratkaisu

Kokoontaitettava kassi on ihanteellisen valinta yrityksille, jotka arvostavat toiminnallisuutta. Impact AWARE™ RPET 190T taitettava ostoskassi on erinomainen esimerkki kestävästä ja kätevästä ratkaisusta, joka sopii monenlaisiin tarpeisiin. Nevada-kassi, puuvillainen ja taitettava, 100 g/m², 7L on taas klassinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Sabia taitettava RPET-kassi, 7L edustaa vastuullista valintaa, joka sopii erinomaisesti yrityksen arvoihin. Kokoontaitettavat kassimme ovat loistava tapa edistää yrityksesi brändiä ja viestiä, tarjoten samalla käytännöllisen ja ympäristöystävällisen vaihtoehdon päivittäiseen käyttöön.

Vedenkestävä kassi arkeen

Vanno tarjoaa yrityksille tuotteita, jotka vastaavat nykyaikaisiin haasteisiin ja tarpeisiin. Siksi esittelemme Aqua 14" GRS-kierrätetty vedenkestävä laukku kannettavalle tietokoneelle, jonka 14 litran tilavuus ja vedenpitävyys tekevät siitä ihanteellisen valinnan yrityksille, jotka etsivät luotettavaa vaihtoehtoa liiketoimintansa tarpeisiin. Vedenkestävä kassi suojaa tärkeitä asiakirjoja, teknisiä laitteita ja muita arvokkaita esineitä. Aqua laukku on käytännöllinen ja vastuullinen valinta, sillä sen kierrätetty materiaali tukee kestävän kehityksen tavoitteita.

Kassi omalla logolla - Yrityksesi käyntikortti

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden suunnitella kassinsa omalla logolla, joka luo vahvan visuaalisen vaikutuksen ja auttaa brändiänne erottumaan. Kassi omalla logolla on tehokas markkinointityökalu, joka lisää näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Yrityksenne logo tulee esille selkeästi ja ammattimaisesti painettuna kasseihimme, joka takaa, että brändinne viesti välittyy jokaisessa kohtaamisessa. Olipa kyseessä sitten messut, asiakastapaamiset tai muut tapahtumat.

Vanno on 1991 perustettu kotimainen perheyritys, jonka päätuotteena ovat liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat.

Olemme kehittäneet vuosien varrella vankan osaamisen, joka näkyy niin palvelumme kuin tuotevalikoimamme puolella. Tavoitteenamme on olla asiakkaidemme tärkeä markkinointikumppani, joka auttaa tehokkaasti näkyvyyden kasvattamisessa monin eri keinoin.

Mainoslahjan tarkoitus on kestää pitkään, joten laatu on kaiken toimintamme keskiössä. Panostamme aina huippulaatuun niin tuotteidemme kuin palvelummekin osalta. Olemme jatkuvasti asiakaslähtöisesti uudistuva liikelahjatalo.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi