Mainoskassit

Mainoskassi omalla painatuksella on edullinen mainonnan muoto. Kassiin painettava iso logo näkyy selkeästi ja tuo hyvin näkyvyyttä yritykselle. Kasseja voidaan jakaa messuilla, tapahtumissa, tilaisuuksissa, seminaareissa... jakelumahdollisuudet ovat lähes loputtomat! Kun mainoskassit ovat jaettu kuluttajille tulee yrityksesi viesti välittymään tuhansille ihmisille vain yhden kassin hinnalla - tämä on todellakin tehokasta markkinointia!

 

Valikoimastamme löydät modernit non woven mainoskassit, puuvillaiset kangaskassit painatuksella,ekologiset kangaskassit omalla logolla sekä muut edustavat mainoskassit. Näiden lisäksi löydät myös tyylikkäät ja käytännölliset selkäreput jotka sopivat erityisen hyvin esim. urheilutapahtumiin ja vapaa-ajan messuille. Katso myös ekologiset mainoskassit toiselta sivustoltamme.

Laukut

/

Rajaa värin mukaan

Hinta

-

Mainoskassit ovat edullinen tapa mainostaa ja herättää huomiota messuilla

Mainoskassi omalla painatuksella on edullinen ja tehokas tapa mainostaa ja saada näkyvyyttä yrityksellesi. Edullisille mainoskasseille ominainen piirre on iso painoala, jonka ansiosta kassiin painettu logo näkyy selkeästi. Mainoskasseja voi käyttää tapahtumien, kampanjoiden ja messujen yhteydessä. Mainoskassi sopii myös hyvin liikelahjaksi kun sen yhdistää muiden tuotteiden kanssa. 

 

Esimerkiksi messuilla saa hyvin näkyvyyttä hieman normaalia suuremmalla värikkäällä kassilla, johon on painettu isolla yrityksen logo. Massasta erottuva mainoskassi herättää huomiota messuilla ja tuo kiinnostuneita kävijöitä ständille tehokkaasti. Mainoskassit tuovat vielä lisää näkyvyyttä yrityksellesi kun saat kävijät lähtemään ständiltäsi iso kassi kädessään johon on painettu yrityksesi logo! Messuilla ja muissa tapahtumissa mainoskassiin voi kätevästi liittää muita mainoslahjoja ja näin antaa kävijöille niin sanotun "goodie-bagin" täynnä hyödyllisiä tuotteita jotka tietenkin ovat brändättyjä yrityksesi logolla.

Yhteystiedot

Myyntinäyttely:

Fashion House

Mikkolantie 1A

00640 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Soita klo 9-16:

040 070 1718

myynti@vanno.fi